Ești mai hotărât ca niciodată de faptul că persoana iubită este cea lângă care îți vei petrece restul vieții. Nu știi cum să explici acest lucru, însă tu simți că a venit momentul să faci pasul cel mare – cererea în căsătorie. Până aici nimic ieșit din comun, ba chiar un pic “siropos” pe alocuri, ar spune unii.

Pe măsură ce stabilești fiecare detaliu în parte de la locație la declarația de dragoste pe care o vei face înainte de a-i adresa marea întrebare, stresat sau nu se poate să pierzi din vedere un aspect esențial, inelul de logodnă.

Cel mai bine ar fi să începi cu un buget atât pentru un inel de logodnă cu diamant, cât și pentru evenimentul care va avea loc, asta dacă nu cumva vrei un cadru restrâns și cam atât. Fii realist, nu zgârcit și tratează subiectul cu interes, să nu crezi vreo secundă că totul e “floare la ureche”, dar nici că e prea mare bătaie de cap. Relaxează-te pentru că ulterior alegerea verighetelor o veți face împreună, dar până atunci tu iei deciziile.

Se mai fac cereri în căsătorie la malul mării?

Răspunsul este categoric DA. Ne aflăm la începutul sezonului estival și suntem îndreptățiți să spunem că o prima locație ar putea fi la malul mării. Pentru că este un cadru uimitor, poate acolo v-ați și întâlnit pentru prima oară așa că de ce nu? Chiar dacă sunt foarte multe astfel de evenimente, cu siguranță contextul are un farmec aparte de care vă veți aduce aminte peste ani și ani.

O bijuterie deosebită care să păstreze vie ziua aceasta este AA251D, un inel de logodnă din aur galben de 18kt cu un diamant de 1.01ct în tăietură brilliant. Gândește-te! Este un inel solitaire, cu un design rafinat, departe de ideea de extravagant. Montura este elegantă, elaborată și aduce în prim plan piatra prețioasă. Se spune că diamantele sunt pentru totdeauna, iar în cazul de față alegerea este una potrivită. Așa că diamantul central este spectaculos, iar culoarea acestuia este Natural Fancy Brown. De asemenea, este însoțit de un Certificat International eliberat de către laboratorul gemologic IGL și este inscripționat laser cu un cod unic de siguranță.

inel logodna

Aceste două aspecte esențiale sunt dovezi de necontestat, necesare atunci când alegi un inel de logodnă cu diamant. Să nu uităm nici de certificatul de conformitate, eliberat de către magazinul nostru și factura fiscală. Toate acestea trebuie să însoțească achiziția făcută.

Ești binevenit în oricare din magazinele noastre din București, Constanța sau Cluj-Napoca pentru a admira bijuteria. Da, e drept poți plasa comanda online din confortul casei tale sau chiar de pe telefonul mobil, însă te încurajăm să nu aștepți trei zile cât durează livrarea dacă ai drum într-unul din orașele de mai sus. Pur și simplu, spectacolul pe care îl oferă această bijuterie și nu numai este unic, asemenea poveștii voastre de dragoste.

A doua locație – restaurantul ei preferat

Însă, dacă nu ai timp să pui la punct o vacanță de genul acesta, poți rămâne la varianta unei cine romantice în doi. Nu te încurajăm să ascunzi inelul de logodnă nici în desert, cu atât mai puțin în paharul cu vin sau cu șampanie. Chiar dacă vorbim despre un loc public, un restaurant, nu trebuie să renunți la intimitatea evenimentului. Cu atât mai mult, nu vrei ca totul să se transforme într-un moment stânjenitor și să fiți atracția serii așa că poți rezerva întreaga locația pentru câteva ore sau pur și simplu alegi ca totul să se desfășoare într-un cadru restrâns. Vei vedea că eforturile vor fi apreciate pe deplin.

Și totuși cină în doi nu înseamnă doar un restaurant și atât. Dacă ești o persoană căreia îi plac provocările, putem duce discuția mult mai departe, iar cina aceasta să fie organizată în cele mai îndrăznețe locații. Bineînțeles în timp ce pui la punct detaliile să nu uiți și de ceea ce-și dorește persoana iubită pentru că până la urmă ea va fi în centrul atenției.

Bineînțeles aceste două locații nu sunt singurele în care se poate desfășura un astfel de eveniment, ci dimpotrivă sunt doar surse de inspirație de la care poți porni. Nu trebuie decât să ai curaj și să alegi inelul de logodnă la care ea visează dintotdeauna pentru că locația de cele mai multe ori va rămâne în amintiri, dar bijuteria o va purta în fiecare zi cu tine în suflet.

19 - iun.