Bijuterii la comanda cu design personalizat

Bijuterii la comanda cu design personalizat

Bijuterii la comanda cu design personalizat

Fiecare persoană este unică. La Diamante.ro avem bijuterii pentru cei mai pretenţioşi dintre dumneavoastra. Dar cum nici în fascinanta lume a diamantelor gusturile nu se discută şi daca niciunul din modelele prezentate nu va satisface pe deplin, scrieti-ne iar noi, împreună cu dumneavoastra, vom găsi soluţia potrivită. Vom crea o bijuterie dedicată, inimitabilă, care va fi o surpriză totală pentru cea care va avea şansa să o poarte.

CATALOG

Etapele creatiei

 • idea

  IDEEA & BUGET

  01

  Pasul unu

  Trimiteti pe e-mail o schita de mana sau o poza a bijuteriei pe care o doriti

  Este important si bugetul in care doriti sa va incadrati.

 • discussion

  PROPUNEREA NOASTRĂ

  02

  Pasul doi

  Analizand propunerea primita vom estima un pret, respectiv un termen de livrare luand in considerare atat bugetul indicat, cat si limitarile tehnice ce apar in lucrul cu aurul.

 • discussion

  CONFIRMAREA COMENZII

  03

  Pasul trei

  Daca propunerea noastra (cost si durata de livrare) va satisface, va vom emite o factura de avans. Odata cu achitarea acesteia, vom demara imediat proiectul.

 • aprobare

  APROBARE

  04

  Pasul patru

  In acest stadiu al proiectului, vom trimite un render (imagine a bijuteriei) pentru aprobare. Pot interveni modificari daca acestea sunt solicitate de client.

 • rotite

  PRODUCTIE

  05

  Pasul cinci

  Dupa aprobarea designului propus in render, echipa de creatie impreuna cu maestrii bijutieri definitiveaza bijuteria dumneavoastra.

 • pachet

  LIVRARE

  06

  Pasul sase

  In maxim 14 zile lucratoare de la aprobarea proiectului, bijuteria comandata de dumneavoastra va fi livrata gratuit la adresa dorita.