Iubirea este cel mai profund sentiment. Oricine poartă iubirea în suflet are puterea de a trece peste dificultățile vieții. El formează o legătură sufletească între doi îndrăgostiți și, de aceea, oamenii aleg să sărbătorească prin dăruirea inelului de logodnă. 

Cele mai spectaculoase inele de logodnă sunt cele cu diamante naturale care reușesc să spună o poveste. Valoarea inegalabilă a bijuteriilor se armonizează cu valorea sentimentală, astfel formând o piesă de suflet. Poveștile de dragoste inedite sunt cel mai bine materializate prin bijuterii cu diamante, întrucât, ele sunt cel mai pur și sincer simbol care reușesc să transmită emoții sincere.

 

Diamantele naturale îți înnobilează inelul de logodnă

 

Pentru femeile cu o vastă colecție de bijuterii, inelul de logodnă va ocupa cel mai de preț loc în colecția sa. Ea cunoaște valoarea adevărată a bijuteriilor și de aceea sunt o parte esențială din viața ei de zi cu zi. Femeile pun mare preț pe crearea unei imagini care se potrivește cu caracterul rol. O doamnă cu prestanță va dori ca ea să fie acea imagine a frumosului pentru lumea din jurul ei. 

 

Diamante.ro se gandește la femeile care își doresc să fie acea strălucire de care lumea are nevoie și crează bijuterii cu diamante naturale. Din acest motiv, bijuteriile noastre sunt desăvârșite de pietre prețioase certificate internațional, întrucât dorim să oferim nu numai un accesoriu, ci o piesă de calitate superioară. Am reușit să ne atingem idealul prin crearea unei armonii perfecte între un design seducător și diamantul sclipitor. 

 

Datorită aurului roz, galben sau alb de 18kt, inelele noastre sunt menite să vă poarte într-o călătorie de vis îndelungată cu ajutorul unor impresionante forme ale diamantelor: Princess cut, Marquise cut, Emerald cut, Pear shape, Oval cut și Heart shape. Ele sunt considerate irezistibile de către iubitoarele de bijuterii.

 

Inelul de logodnă Halo oferă un spectacol de culori și sclipiri

 

Favorizat de vedete și regalități din întreaga lume, inelul Halo este cel care emană cel mai bine eleganță și clasă. Ele sunt exemplul perfect pentru bijuteriile cu un design contemporan fiind o combinație perfectă între stilul îndrăzneț și cel vintage. Sunt îndeosebi preferate de femeile care doresc să se remarce și să strălucească.

 

Două astfel de modele de inele de logodnă pe care le puteți găsi pe site-ul nostru sunt inelul de logodnă AA277AL și inelul de logodnă AA210GL. Primul model se remarcă prin diamantul în formă de pară, care este înconjurat de un dans de briliante strălucitoare. Acest tip de diamant combină forme elegante cu unghiuri atrăgătoare. Al doilea model se remarcă printr-un diamant rotund, înconjurat de 12 diamante în taietura briliant. În plus, acesta prezintă o panglică de 18 briliante pavate pe verigă.

 

Inelul de logodnă Trinity și semnificația lui aparte

 

Cu un aspect impozant, inelul Trinity răsfață privirile și transmite o stare de nostalgie, datorită celor trei diamante care reprezintă trecutul, prezentul și viitorul. Prezentul este redat de piatra prețioasă dominantă. Mesajul subtil pe care acest inel dorește să-l transmită femeilor le va ghida atât în viața de cuplu, cât și în alegerile lor de zi cu zi. Forma inelului sugerează infinitul iubirii, fără început și fără sfârșit. 

 

O astfel de bijuterie este inelul AA271AL, cu diamante rotunde și sclipitoare, potrivit îndeosebi pentru domnisoarele cochete. Prin simetria redată de cele trei pietre, creează un joc imagistic fermecător care este menit să transpună orice femeie într-o lume de basm. 

 

Rafinament și strălucire: Inelul Solitaire

 

Unul dintre cele mai clasice și iconice inele de logodnă este inelul Solitaire.  El conturează personalitatea logodnicei tale și gesturile grațioase. Cuvântul „solitaire” este folosit pentru a descrie unicul diamant care este pus în valoare prin cele patru gheruțe, cu deschiderea largă. 

 

Un exemplu este inelul de logodnă AA54GL. Acesta și-a câștigat popularitatea în rândul celor mai iubite inele de logodnă datorită diamantului Princess, fiind foarte apreciat de către domnișoarele visătoare. Tăietura sofisticată și colțurile ascuțite denotă un aer nobil care permite femeii să se simtă fermecătoare. Este perfect pentru acelea care preferă bijuteriile fine și diafane.

 

Fiecare femeie care iubește frumosul merită să-și poată crea propriul palat de vis. Diamante.ro împlinește această dorință prin intermediul celor mai frumoase inele de logodnă cu diamante naturale. Ne dorim să dăm viață iubirii absolute prin creațiile noastre și de aceea creăm bijuterii de o calitate superioară. Dacă îți dorești un inel cât o mie de cuvinte, vino în magazinele noastre din București și Constanța. Valoarea simbolică a inelului de logodnă va dăinui veșnic dacă alegi să-ți exprimi iubirea printr-o bijuterie cu diamante naturale.

07 - dec.