Vine un moment în viața noastră când realizăm cu adevărat că totul este trecător. Învățăm să trăim fiecare moment la intensitate maximă și învățăm, de asemenea, să acordăm mai multă atenție persoanelor pe care le iubim.

Când vine vorba de noi începuturi, este esențial să începem cu o atitudine pozitivă și o stare de spirit bună. Mai ales când vine vorba de un nou capitol din viața unui cuplu, modul în care cei doi încep acest capitol împreună poate avea un impact semnificativ asupra parcursului lor mai târziu.

Pune la punct micile detalii pentru ziua cea mare în care dorești să-i mărturisești iubirea eternă. Interesează-te cu privire la modele de inele de logodnă și alege-l pe cel care o caracterizează pe femeia iubită. Mai multe aspecte trebuiesc luate în considerare când vine vorba de alegerea inelului perfect. Diamantele sunt piesa centrală a acestei bijuterii. Ele  au diferite caracteristici, lucru care le susține originalitatea, și anume: tăietura, greutatea, culoarea și claritatea diamantului. 

Te vom ajuta să-ți faci o idee despre cele mai admirate modele de inele de logodnă din toate timpurile, care te vor conduce spre cea mai bună decizie. 

Inelul Halo

 Vedeta acestui model este diamantul central spectaculos, care este înconjurat de mai multe pietre pretioase sau de alte diamante de dimensiuni mai mici. Inelul trebuie ales cu atenție, în funcție de stilul și personalitatea iubitei. Tipurile de pietre prețioase pentru care puteți opta sunt rubinele, smaraldele sau safirele. Asigură-te că pietrele se armonizează cu nuanța aurului ales, astfel încât să denote feminitate și rafinament.

Un detaliu spectaculos când vine vorba de bijuterii cu diamante, este tăietura diamantului central. Tipurile de tăieturi ale pietrelor prețioase pot fi următoarele: brilliant, princess, marquise, emerald și oval cut. Această caracteristică determină măsura în care diamantul va străluci în razele luminii.

Una dintre cele mai îndrăgite și impresionante forme este brilliant cut. Este considerată forma ideală a pietrelor prețioase, întrucât pune în valoare cea mai importantă particularitate a diamantelor, și anume strălucirea. 

Inelul solitaire

Unul dintre cel mai cunoscute și admirate tipuri de inele de logodnă este solitaire-ul, defăvârșit de diamantul natural plasat central, care este prins în gheruțe. Eleganța și rafinamentul piesei este redată de piatra prețioasă aflată în centrul atenției. Acesta este un aspect semnificativ, pentru că tipul de prindere și numărul de gheruțe permit trecerea unei cantități mai mari de lumină, ce determină strălucirea mai intensă a diamantului. 

 Modelul este unul clasic, cu un design rafinat care este menit să scoată în evidență eleganța unicei pietre prețioase pe care o poartă. Astfel, contrastează cu delicatețea verigii inelului.

Inelul cu trei diamante

 Dacă celelalte două tipuri nu te-au convins, inelul cu trei diamante poate fi ceea ce cauți.  Aceste bijuterii cu diamante sunt formate dintr-o piatră centrală, mai mare decât celelalte două, formând astfel un aspect impozant. Inele din această gamă creează un joc imagistic datorită simetriei redate de cele trei diamante și de culorile acestora care, de cele mai multe ori, diferă. Se spune că cele trei pietre prețioase exprimă trecutul, prezentul și viitorul.

Acestea sunt doar trei dintre cele mai admirate modele de inele de logodnă. Poți afla mai multe informații despre nenumărate tipuri de bijuterii pe site-ul nostru diamante.ro. FIRESC îți dă șansa de a crea un inel unicat. Dacă știi exact cum îți dorești să arate inelul tău, însă nu l-ai găsit, putem crea bijuterii conform cerințelor tale. 

Tipul de diamant îl poți alege chiar tu, iar formele disponibile sunt următoarele: rotundă, princess, ovală, pară, inimă, marchiz și cushion. Distribuirea acestuia, și anume, central, sau pe veriga inelului râmâne, de asemenea, la latitudinea ta. Cu atât mai mult , dacă îți dorești ca inelul de logodnă și verighetele să se potrivească, ar trebui să iei în considerare această opțiune.

 

Poți opta pentru inele din aur roz, alb sau galben de 18k. Orice femeie va găsi irezistibilă o astfel de piesă. Pentru a aduce și mai multă personalitate bijuteriei, ai opțiunea de a scrie o dată specială sau numele persoanei dragi pe inel. Alege dintr-o gamă variată de pietre prețioase si modele de bijuterii, care se armonizează cu firea iubitei tale și formează cadoul ideal pentru aceasta.

 

Toate creațiile FIRESC sunt gândite, analizate și făurite cu minuțiozitate de către maeștrii bijutieri în România. Diamantele pe care le folosim în crearea pieselor de excepție sunt certificate de institute internaționale de gemologie precum GIA sau IGI. Te așteptăm în magazinele noastre din București și Constanța pentru a alege bijuterii desăvârșite pentru tine sau pentru persoana iubită.

 

10 - nov.