Tu ce alegere faci atunci când vine vorba de acel inel? Cel de logodnă, despre el este vorba, bineînțeles. Design-ul, culoarea aurului, prețul sunt caracteristici importante la prima vedere, însă decizia pe care urmează să o iei nu poate fi făcută în grabă, ci dimpotrivă. Ai răbdare și gândește-te!

Da, un inel de logodnă presupune o investiție nu doar materială, ci și sentimentală. Persoana care îl va primi în dar va ști că acea bijuterie a fost creată special pentru ea și corespunde personalității sale.

Deci, cum arată inelul de logodnă în viziunea ta? Dar a ei?

Câteodată e bine să vorbești cu cei din jurul tău, poate te consulți cu cea mai bună prietenă a ei sau îți aduci aminte de o discuție pe care ați avut-o cu ceva timp înainte. Însă, ai grijă pentru că uneori prea multe păreri pot să te inducă în eroare și să-ți pună bariere în fața deciziei.

Prin urmare, în cazul în care încerci să-ți găsesți inspirația și ești o persoană curioasă în căutarea unor răspunsuri concrete poți accesa site-ul nostru www.diamante.ro. Toate acestea din confortul casei tale, la un click distanță de pe orice dispozitiv. Totuși să nu uităm nici de offline, de aceea te încurajăm să ne vizitezi unul din magazinele din București, Constanța sau Cluj-Napoca.

Ai oportunitatea să admiri și să alegi dintr-o serie de piese valoroase de designer realizate în România la cele mai înalte standarde de calitate. Acordă-ți timpul necesar pentru a studia în detaliu fiecare model în parte.

Revenind la design.

Inelul de logodnă poate fi unul clasic, din aur pur de 18kt (aur aflat la prima aliere dintr-un lingou de 24 kt), solitaire cu un diamant natural central (certificat și inscripționat laser de un laborator internațional gemologic) într-o montură fină și stilată în 4 gheruțe, care să fure privirile oricui dorește să-l admire. Veriga acestuia poate fi încununată de un șir de brilliante.

Sau poate avea un design complex, dar nu complicat și o alegere surprinzătoare a pietrelor prețioase ce înnobilează bijuteria. Pentru că uneori e bine să nu respecți tiparul și să faci o alegere diferită la care nu se așteaptă, să ieși din zona de confort. Până la urmă despre asta este vorba, să o surprinzi nu doar prin cerere, ci și prin promisiune.

Un exemplu concret este bijuteria AA346B. Putem observa un inel halo în aur alb de 18kt cu un smarald central în tăietură ovală (7.00 x 5.00mm) de 0.76ct anturat 14 diamante albe în tăietură brilliant (0.29ct total). Detaliile bijuteriei sunt magice, design-ul este romantic, uluitor prin strălucirea pietrelor prețioase. Cu siguranță, prin ochii persoanei iubite vei putea observa cu adevărat frumusețea inelului.

inel din aur cu smarald si diamante

Imediat ce ai luat o decizie nu mai rămâne decât pui la punct câteva detalii ce țin de momentul în care vei oferi inelul de logodnă. Ai la dispoziție maxim 10 zile lucrătoare din momentul în care ai plasat comanda și ai achitat avansul de 50% din valoarea totală a acesteia. Timp în care se desfășoară astfel execuția bijuteriei.

Livrarea este gratuită, se poate face oriunde în țară sau internațional și bijuteria va fi ambalată într-o cutie specială cu certificatul de conformitate și factura fiscală. Coletul va fi expediat prin curierat rapid (serviciul door-to-door) cu valoare declarată și integral asigurată. Să nu uităm nici de posibilitatea ridicării acesteia din unul din magazinele noastre anterior menționate.

26 - mar.