O pereche de cercei cu pietre prețioase poate însemna mai mult decât simple accesorii dacă se ia în considerare contextul în care se oferă, se primește sau se poartă. Fie că se apropie aniversarea persoanei dragi, ziua nunții, fie că dorești să-i faci o surpriză doar pentru că merită, trebuie să știi câteva aspecte importante pe care să le ai în vedere atunci când alegi o pereche de cercei.

În primul rând, cine este ea? Poate fi mama, sora, logodnica? Suntem persoane diferite, deci avem gusturi diferite și firesc este să ținem cont de ele atât cât se poate. Fii atent la ceea ce poartă în materie de vestimentație și nu numai. Pot fi indicii importante care să te ajute să faci o achiziție în cunoștință de cauză.

Bugetul

Există buget chiar și pentru cercei? Da, există sau cel puțin așa ar fi indicat având în vedere că vorbim totuși despre bijuterii de podoabă. Din păcate, de cele mai multe ori bugetul este trecut cu vederea, sau dimpotrivă devine fără motiv, un factor de stres. Nu spunem că e floare la ureche să faci o astfel de achiziție, dar nici nu se compară, de exemplu, cu alegerea unui inel de logodnă. Cei care au făcut deja pasul acesta știu despre ce vorbim.

Lăsând gluma la o parte, o pereche de cercei cu diamante nu costă x lei, ci valorează. Hai să nu ne gândim doar la o sumă de bani și atât. Nu este ca atunci când îți achiziționezi un gadget pe care îl vei schimba o dată la doi ani pentru că nu mai este “la modă”. Astfel de bijuterii de podoabă pot fi admirate de la o generație la alta și au valoare afectivă.

Trăim în secolul vitezei

Da, așa este. Acum totul funcționează pe repede înainte. Dacă nu vrei să faci un drum până la unul din magazinele noastre din București, Constanța și Cluj Napoca și să folosești altfel timpul petrecut în trafic, poți plasa o comandă online chiar din confortul casei tale. Termenul de livrare este de până la maxim 10 zile din momentul în care se achită un avans de 50% din valoarea totală a comenzii. Bineînțeles, în cazul în care perechea de cercei nu se află în stoc. Încurajăm pe oricine să ceară astfel de informații în momentul în care sunteți sigur că doriți să colaborăm.

Design-ul este important?

Da, cu siguranță. O pereche de cercei cu diamante poate avea un design fie clasic, fie complex, sau chiar o îmbinare a celor două, în funcție de personalitatea ei. Și ce înseamnă de fapt acest lucru? De exemplu, modelul AC312 este realizat din aur alb pur de 18kt (aur provenit direct dintr-un lingou de 24kt aliat în momentul prelucrării). Ce este cu totul deosebit la aceste bijuterii este faptul că sunt realizate cu un dublu Halo cu două diamante în tăietură brilliant (2.75mm; 0.19ct total), anturate de 60 de briliante (0.15ct total). Prinderea nu creează disconfort, nu agață și se face pe lobul urechii cu ajutorul unei tije, apoi se fixează cu un fluturaș. Este bine de știut că se poate opta și pentru o prindere clasică, cea cu tortițe, la dimensiunile dorite.

cercei cu diamante

Putem observa faptul că există posibilitatea de a fi purtați cu aproape orice piesă vestimentară. Fie că vorbim despre o rochie, poate chiar de mireasă, fie că ne gândim la o ținută de zi, nu foarte pretențioasă. Rămâne la alegerea celei care se va bucura de ei.

În cazul în care ți se pare totuși prea mult, gândește-te la o pereche de cercei stud cu diamante certificate de către un laborator gemologic internațional.

Și totuși, cum știi că este perechea potrivită?

Este simplu, uită-te în ochii ei în momentul în care îi dăruiești. Zâmbetul sincer și sclipirea din ochi transmit mai mult decât orice cuvinte. Nu degeaba se spune că cerceii sunt oglinda sufletului. Atunci vei fi sigur că alegerea ta este una corectă.

20 - aug.