Te gândești la un mod romantic de a-i oferi inelul de logodnă? A venit momentul să-i spui că o iubești și că îți dorești ca relația voastră să treacă la nivelul următor? Gândește-te la un loc potrivit pentru a crea momentul perfect. Crează o surpriză completă pentru ca totul să fie pe placul ei.

Fiecare detaliu contează. Dacă ai început deja să cauți inelul perfect, acesta este doar primul pas. Bijuteria reprezintă punctul culminant al momentului vostru. Cu siguranță există o varietate de inele de logodnă din care poți alege. Iată câteva idei care te vor inspira în crearea momentului unic.

Reconstruiește decorul primei întâlniri

Cu toții ne dorim să ne putem întoarce în timp pentru a retrăi momentele dragi nouă. Din păcate, nu putem decât să ne bucurăm că au existat în viața noastră și să păstrăm în suflet amintirea lor. Prima întâlnire a reprezentat primul mare pas din relația voastră. Acum urmează al doilea pas: cererea în căsătorie.

Recreează acest moment pentru a trece într-o nouă etapă din viața voastră și arată-i că sentimentele tale sunt la fel de profunde ca la început. Veți avea ocazia să rememorați cu  nostalgie  momentele care v-au unit și, totodată, veți păși spre viitor prin oferirea inelului de logodnă.

Diamantul reprezintă simbolul eternității, fiind o piatră prețioasă care, odată cu trecerea timpului, își păstrează strălucirea și valoarea. Există o gamă variată de  bijuterii cu diamante din care poți alege. O piesă rafinată, precum un inel din aur alb de 18kt cu un design romantic va dezvălui aprecierea și iubirea ce i-o porți iubitei tale.

Dedică-i o melodie

Pentru o persoană plină de viață, care întotdeauna emană o energie pozitivă în jur, alege ceva spontan. Există foarte multe melodii de 

dragoste care ne amintesc de persoana iubită. Cu siguranță aveți o melodie pe care o asociați cu relația voastră și  simțiți că a fost creată special pentru voi. 

Surprinde-o și invit-o la karaoke. Alege melodia voastră de suflet și așteaptă momentul potrivit pentru a-i oferi inelul. Dacă totuși îți dorești ceva mai restrâns, poți recrea întreaga atmosferă la tine acasă. 

Asemenea melodiilor de dragoste, există o varietate de inele de logodnă care așteaptă să fie însuflețite și să aducă bucurie unei persoane speciale. Valoarea simbolică a bijuteriilor este dată de momentele de neprețuit cu care le asociem. O femeie apreciază cu atât mai mult valoarea bijuteriei, cu cât inelul are în spate o poveste frumoasă care i-a adus cândva zâmbetul pe buze. 

Alege o locație specială

Cine zice că visele nu devin realitate? Câteodată, este mai ușor decât ne imaginăm. Invit-o la o cină romantică într-o locație de vis. Creează un moment cu fast care o va face să se simtă ca în cea mai frumoasă poveste de dragoste. Mai mult decât atât, înnobilează acest moment cu un inel de logodnă elegant.

Pentru o alură fastuoasă, doamnele și domnișoarele poartă bijuterii cu diamante ravisante. Există modele de bijuterii pentru orice personalitate. Diamantul central poate avea forma rotundă, ovală, de inimă, formă princess și nu numai. Pietrele prețioase din care puteți alege variază. Cele mai căutate pietre prețioase sunt diamantele, rubinele, smaraldele și safirele, care impresionează prin culorile profunde și splendoarea lor.

Alege un peisaj de vis

Folosește-te de frumusețea naturii pentru a crea un moment sublim. Dacă te afli la munte, poți alege un loc cu o priveliște fermecătoare care vă va transpune într-o lume de basm. De asemenea, poți opta pentru o cină romantică pe plajă, într-un loc mai retras. Dacă te afli într-un oraș aglomerat, te poți interesa de un loc de unde să puteți admira apusul și de unde puteți admira întregul oraș de la înălțime. 

26 - oct.