Timpul trece în favoarea noastră, este o vorbă din popor, însă lucrurile sunt diferite atunci când te afli în febra pregătirilor pentru nunta mult visată. 

Ce-i drept v-ați bucurat și ați trăit emoții de nedescris atunci când ea a spus “Da”. Însă, acum, a venit momentul să treceți la următorul pas. Dacă pentru alegerea unui inel de logodnă din aur cu diamante a fost nevoie de o singură persoană pentru a lua decizia, ei bine, în cazul unor verighete, situația este diferită.

Încercați să nu vă stresați, iar decizia pe care o luați să fie în cunoștință de cauză.

Întrebări sunt destule, răspunsuri concrete, obiective nu prea. Poți da un search pe Wikipedia sau poți citi articolul de față.

Un prim aspect important este bugetul.

Cu siguranță, va fi unul diferit decât cel anterior, pentru inelul de logodnă. De acord, sunt multe cheltuieli care apar voit sau nu, cu toate acestea stabiliți o sumă realistă. Gândiți-vă doar la faptul că de cele mai multe ori suntem tentați să alocăm sume mai mult sau mai puțin impresionante pentru gadget uri pe care le folosim doi, trei ani după care le înlocuim. Ei bine, având în vedere că vorbim despre un simbol al uniunii dintre voi, luați o decizie în cunoștință de cauză.

Un al doilea aspect important este faptul că toate bijuteriile sub marca Firesc sunt realizate exclusiv din aur pur de 18kt.

Ideea este simplă. Iubirea pe care v-o purtați unul altuia este pură așa că dovada acesteia, adică verighetele cu diamant nu trebuie realizate dintr-un material uzat, provenit de la alte bijuterii. Certificatul de conformitate atestă faptul că materialele folosite sunt astfel conforme cu normele în vigoare. Totul este transparent și poate fi verificat oricând.

Cel de-al treilea aspect este design-ul acestora.

Pe site-ul nostru aveți filtre care vă ajută să găsiți ceea ce vă doriți la doar două-trei click-uri distanță. Sunt verighete cu un design fie clasic, fie complex sau chiar cu unul deosebit așa cum sunt cele inspirate din brâurile Mănăstirii Sfinții Trei Ierarhi din Iași. De la alegerea culorii aurului până la profilul, sau chiar lățimea verighetelor, puteți configura în voie. Prelucrarea comenzii presupune maxim 10 zile lucrătoare din momentul în care s-a achitat un avans de 50% din valoarea totală a acesteia. Nu trebuie să vă faceți griji nici cu livrarea deoarece transportul este gratuit atât național, cât și internațional, iar coletul este asigurat.

Însă, dacă vreți să le probați și nu numai, vă așteptăm în unul dintre magazinele noastre Firesc dinn București, Constanța sau Cluj-Napoca. Sunt foarte multe avantaje pe care le implică o astfel de întâlnire.

Ca atare, un al patrulea lucru esențial este măsura.

Un specialist te va ajuta să alegi măsura potrivită pentru tine și partenerul tău astfel încât bijuteriile să nu aibă nevoie de modificări ulterioare.

Cu toate acestea, să spunem că există și situații mai speciale. În ce sens? De exemplu, dacă viitoarea doamnă are un inel de logodnă din aur galben cu un diamant natural certificat de către un laborator gemologic internațional (GIA, IGL etc.) al cărui design este unul nu tocmai clasic, atunci vă putem recomanda perechea din care face parte acesta.

 

inel logodna aur galben diamant

Da, așa cum este cazul inelului de logodnă IV78, setul de verighete care completează bijuteria este VA78. Acest model reprezintă o combinație de aur galben și aur alb de 18kt. Profilul este confort, sau altfel spus, bombat la interior și plat la exterior. De asemenea, central, pe toată circumferința verigii este aplicat un fir spiralat de aur alb. Diamantul central de pe veriga doamnei este montat într-o mică porțiune de întrerupere a firului spiralat central. Având un design romantic, elegant lățimea fiecărei verigi este de 2.5 mm. Opțional, se poate monta un diamant și pe verigheta domnului. De asemenea, ele pot fi personalizate printr-o gravură.

Totuși, dacă doriți ceva creat și gândit pentru voi, varianta de design personalizat este cea mai potrivită. Bijuteriile vor fi unice la fel ca povestea voastră de dragoste.

Așadar, asta se întâmplă după ce alegem inelul de logodnă. Avem de parcurs câțiva pași esențiali în alegerea verighetelor visate. Cu răbdare, încredere și multă creativitate veți găsi ceea ce vă doriți.

Casă de piatră!

25 - mar.