In mod cu totul surprinzator nu vom aborda de aceasta data tema bijuteriilor “de cuplu” care marcheaza momentul inceperii unei relatii sau care confirma intrarea intre-o etapa noua, oficiala.

Bijuteriile care fac parte din categoria “accesorii” isi au importanta lor meritata.
Vorbim tot despre bjuterii din aur de 18 kt cu diamante certificate international, o categorie aparte. Spunem aparte fiindca oamenii incep sa inteleaga importanta achizitiei. Brandurile mari lucreaza numai in aur de 18kt din aliaje pure, fara a folosi aurul topit din alte bijuterii. Un pandantiv din aur sau o pereche de cercei cu diamante certificate international pot fi un excelent cadou pe care ti-l poti face singura sau pe care il primesti de la cineva drag.

“Noi am spus-o mereu si o repetam ori de cate ori avem ocazia: o bijuterie nu costa, ea valoreaza. Cel putin asta este filosofia din spatele fiecarei piese FIRESC si asa va ramane pentru totdeauna.

Sigur ca un cumparator roman, chiar unul avizat si foarte serios, e posibil sa se fi confruntat si cu producatori sau comericianti care nu au avut, poate, cele mai bune intentii si, din acel moment, “sulfa si in iaurt” cum se spune. Dar acesta nu este un motiv ca omul sa se descurajeze ci sa fie atent. Mult mai atent atunci cand isi alege furnizorul.

“Dupa 25 de ani pe piata bijuteriilor din aur cu diamante certificate international avem pretentia ca stim multe. Ne cunoastem din ce in ce mai bine clientii si lucram in permanenta pentru a le satisfice dorintele. Unul din motivele pentru care oferim suport si consultanta permanenta clientilor este chiar acesta: sa facem din achizitia unei bijuterii un moment special, sigur si…de viitor. Consultantii Diamante.ro/FIRESC explica toate aspectele si nu lasa nicio intrebare fara raspuns. Totul este transparent si asa trebuie sa ramana. Ne-am asumat intotdeauna acest rol de a informa corect si complet cumparatorul. Incurajam cautarea online si offline inainte de achizitie si vrem ca cel ce alege FIRESC sa o faca din suflet, convins 100% ca are in fata cea mai potrivita varianta”, adauga Lucian Constantinescu (Diamante.ro/FIRESC).

Legat de aspectele tehnice ale unei bijuterii cu diamante, cel mai bine este sa intrebati la fata locului, intr-un magazin fizic sau sa solicitati telefonic lamuriri, daca in orasul dvs. nu exista inca un magazine FIRESC. Sunt multe aspecte legate de greutatea in carate pe care o are diamantul, de calitatea aurului, de design si, in final, de ceea ce iti place si vei si cumpara. Daca alegi un brand serios vei beneficia de informatii care sa te ajute mult in luarea celei mai bune decizii.

“Nu de putine ori am sfatuit un client care alesese o bijuterie intr-o combinatie usor neinspirata referitor la culoarea aurului versus cea a diamantului, sa accepte varianta propusa de noi care era…de un mai mare efect si, chiar, mai avantajoasa financiar. Clientii apreciaza foarte mult cand le explicam simplu si clar cum stau lucrurile”, afirma Lucian Constantinescu.

Ca o concluzie, orientati-va catre bijuterii din aur cat mai pur, cu diamante certificate international de la brand-uri romanesti pe care le verificati atent inainte de achizitie. Cere un pic de timp, insa merita. O piesa deosebita este o investitie si trebuie sa fie tratata ca atare.

Sursa text: https://www.planificarenunta.ro/Alte-detalii-pentru-nunta/Verighete/Bijuteriile-din-aur-cu-diamante-cum-si-ce-sa-cumperi-ca-sa-nu-ti-para-rau_–a12393.html

18 - sept.