Set verighete VX53AL

  • DIAMANT 0.02
  • LATIME 4.50
  • PRET 4400 RON
Set verighete in aur alb, combinatie finisaj lucios cu finisaj satinat, plate interior si exterior -- doua fante paralele impart jumatate din circumferinta verigii in trei sectiuni egale, centrul satinat si lateralele lucioase; veriga compacta si lucioasa pe cealalta jumatate a circumferintei. Diamantul pe verigheta doamnei montat central, creand un mic "popas" in continuitatea benzii satinate si a fantelor despartitoare.
 • Detalii magice  
 • Design exceptional 
 • Aur 18Kt de cea mai inalta calitate incrustat cu briliante

Pretul pe pereche include piatra pretioasa numai pe verigheta doamnei. Optional, se poate monta diamant si pe verigheta domnului.

Gravarea verighetelor cu laser este inclusa in pret si se va stabili ulterior de comun acord cu clientul si in functie de latimea modelului ales.

  • Toate taxele incluse.
  • Livrare intern / international gratuita
  • Termen de livrare maxim 10 zile
4400 RON

Servicii post-cumparare

Beneficiati de servicii post-cumparare gratuite (curatare, verificarea monturii pietrei sau eventualele reparatii minore cauzate in timp de purtarea defectuoasa a bijuteriei), fie trimitand bijuteria prin posta, fie lasand bijuteria in magazinele FIRESC din Bucuresti si Constanta. (vezi harta)

Detalii aici

Comanda marimea corecta

Pentru a fi siguri ca ati ales marimea corecta, dupa achitarea avansului va vom trimite prin curierat rapid un multisizer cu ajutorul caruia veti putea verifica marimea exacta a bijuteriei.

Descarca PDF pentru a stabili singuri marimea inelului.

Harta magazine

Puteti veni sa vedeti toate inelele de logodna si verighetele, precum si o mare parte din bijuterii, in magazinele partenere FIRESC

In timpul completarii comenzii veti putea alege sa ridicati bijuteriile in unul dintre magazinele FIRESC

Vezi harta

Despre aur

Nu folosim aur uzat (provenit din bijuterii date la schimb) in procesul de productie. Aliajele folosite nu contin nichel si sunt in conformitate cu directiva Parlamentului European, 94/27/EC din 24 martie 2005.

Duritatea aliajului confera aurului de 18Kt o rezistenta mecanica asemanatoare cu cea a aurului cu carataj mai mic.

Lipiturile nu contin cadmiu. In procesul tehnologic de fabricare a bijuteriilor FIRESC se folosesc numai lipiturile facute cu ajutorul unui laser special.

Certificare, Ambalaj, Transport

Asigurarea si transportul bijuteriei la adresa indicata sunt gratuite.

Bijuteria va fi ambalata intr-o cutie speciala impreuna cu certificatul de conformitate si factura fiscala. Coletul va fi expediat prin curierat rapid (serviciul door-to-door) cu valoare declarata si integral asigurata. Costurile expeditiei vor fi suportate de firma noastra. In cazul putin probabil in care coletul s-ar pierde, destinatarul va fi integral despagubit.

Vezi cutia si punga

Variante de gravura

Personalizeaza-ti verigheta cu amprenta persoanei dragi, cu propriul scris, sau un font anume.