Set verighete VA111GL

  • LATIME 3.00
  • PRET 15120 RON
-10%
Set verighete VA111GL
Set verighete VA111GL
Set verighete VA111GL
Set verighete VA111GL
Set verighete VA111GL
Set verighete VA111GL
Set verighete cu diamante din aur galben cu finisaj lucios si suprafata plata (exterior si interior). Verigheta doamnei are diamante naturale in taietura briliant (1.10mm) montate de jur-imprejur pe ambele laterale, iar pretul (si numarul diamantelor) difera in functie de marimea aleasa. 
Pretul afisat este pentru marimea doamnei de 53.5 (88 diamante). 
• Detalii magice 
• Design exceptional 
• Aur 18Kt de cea mai inalta calitate incrustat cu briliante

Pretul pe pereche include piatra pretioasa numai pe verigheta doamnei. Optional, se poate monta diamant si pe verigheta domnului.

Gravarea verighetelor cu laser este inclusa in pret.

  • Toate taxele incluse.
  • Transport gratuit cu valoare declarata asigurata
  • Termen de livrare maxim 10 zile
16800 RON
15120 RON
Marimea va fi selectata dupa adaugarea in cos

Servicii post-cumparare

Beneficiati de servicii post-cumparare gratuite (curatare, verificarea monturii pietrei sau eventualele reparatii minore cauzate in timp de purtarea defectuoasa a bijuteriei), fie trimitand bijuteria prin posta, fie lasand bijuteria in magazinele FIRESC din Bucuresti si Constanta. (vezi harta)

Detalii aici

Comanda marimea corecta

Pentru a fi siguri ca ati ales marimea corecta, dupa achitarea avansului va vom trimite prin curierat rapid un multisizer cu ajutorul caruia veti putea verifica marimea exacta a bijuteriei.

Descarca PDF pentru a stabili singuri marimea inelului.

Harta magazine

Puteti veni sa vedeti toate inelele de logodna si verighetele, precum si o mare parte din bijuterii, in magazinele partenere FIRESC

In timpul completarii comenzii veti putea alege sa ridicati bijuteriile in unul dintre magazinele FIRESC

Vezi harta

Despre aur

Nu folosim aur uzat (provenit din bijuterii date la schimb) in procesul de productie. Aliajele folosite nu contin nichel si sunt in conformitate cu directiva Parlamentului European, 94/27/EC din 24 martie 2005.

Duritatea aliajului confera aurului de 18Kt o rezistenta mecanica asemanatoare cu cea a aurului cu carataj mai mic.

Lipiturile nu contin cadmiu. In procesul tehnologic de fabricare a bijuteriilor FIRESC se folosesc numai lipiturile facute cu ajutorul unui laser special.

Certificare, Ambalaj, Transport

Asigurarea si transportul bijuteriei la adresa indicata sunt gratuite.

Bijuteria va fi ambalata intr-o cutie speciala impreuna cu certificatul de conformitate si factura fiscala. Coletul va fi expediat prin curierat rapid (serviciul door-to-door) cu valoare declarata si integral asigurata. Costurile expeditiei vor fi suportate de firma noastra. In cazul putin probabil in care coletul s-ar pierde, destinatarul va fi integral despagubit.

Vezi cutia si punga