Set verighete VA04AL

  • DIAMANT 0.02
  • LATIME 3.50
  • PRET 3100 RON
Set verighete aur alb in combinatie cu aur roz, profil Clasic -- o canelura serpuita de aur roz pe toata circumferinta verigii albe. Verigheta doamnei are 2 diamante in taietura briliant, montate adiacent, pe canelura serpuita.  
 • Detalii magice  
 • Design exceptional 
 • Aur 18Kt de cea mai inalta calitate incrustat cu briliante

Pretul pe pereche include piatra pretioasa numai pe verigheta doamnei. Optional, se poate monta diamant si pe verigheta domnului.

Gravarea verighetelor cu laser este inclusa in pret. Vezi exemple de gravura.Vezi exemple de gravura.Vezi exemple de gravura.Vezi exemple de gravura.Vezi exemple de gravura.

  • Toate taxele incluse.
  • Livrare intern / international gratuita
  • Termen de livrare maxim 10 zile
3100 RON

Comanda marimea corecta

Pentru a fi siguri ca ati ales marimea corecta, dupa achitarea avansului va vom trimite prin curierat rapid un multisizer cu ajutorul caruia veti putea verifica marimea exacta a bijuteriei.

Descarca PDF pentru a stabili singuri marimea inelului.

Harta magazine

Puteti veni sa vedeti toate inelele de logodna si verighetele, precum si o mare parte din bijuterii, in magazinele partenere FIRESQ

In timpul completarii comenzii veti putea alege sa ridicati bijuteriile in unul dintre magazinele FIRESQ

Vezi harta

Despre aur

Nu folosim aur uzat (provenit din bijuterii date la schimb) in procesul de productie. Aliajele folosite nu contin nichel si sunt in conformitate cu directiva Parlamentului European, 94/27/EC din 24 martie 2005.

Duritatea aliajului confera aurului de 18Kt o rezistenta mecanica asemanatoare cu cea a aurului cu carataj mai mic.

Lipiturile nu contin cadmiu. In procesul tehnologic de fabricare a bijuteriilor FIRESQ se folosesc numai lipiturile facute cu ajutorul unui laser special.

Certificare, Ambalaj, Transport

Asigurarea si transportul bijuteriei la adresa indicata sunt gratuite.

Bijuteria va fi ambalata intr-o cutie speciala impreuna cu certificatul de conformitate si factura fiscala. Coletul va fi expediat prin curierat rapid (serviciul door-to-door) cu valoare declarata si integral asigurata. Costurile expeditiei vor fi suportate de firma noastra. In cazul putin probabil in care coletul s-ar pierde, destinatarul va fi integral despagubit.

Vezi cutia si punga

Variante de gravura

Personalizeaza-ti verigheta cu amprenta persoanei dragi, cu propriul scris, sau un font anume.

Vezi exemple de gravuraVezi exemple de gravuraVezi exemple de gravuraVezi exemple de gravuraVezi exemple de gravura