Inel de logodna AA179AL

Inel de logodna AA179AL
Inel de logodna AA179AL
Inel de logodna AA179AL
Inel de logodna AA179AL
Inel de logodna AA179AL
Inel de logodna AA179AL
Inel de logodna din aur alb cu diamant in taietura princess, intr-o montura bezel de forma patrata, asigurand o stabilitatea sporita pietrei si totodata conferindu-i un usor efect optic de marire datorita conturului solid din aur. 
 • Design rafinat 
 • Diamante naturale 
 • Aur alb si galben 18kt
Forma
Princess
Carate
Culoare
DEFGHIJKLM
Certificat
IGL -10%GIAIGIHRD
Pret

Comanda marimea corecta

Pentru a fi siguri ca ati ales marimea corecta, dupa achitarea avansului va vom trimite prin curierat rapid un multisizer cu ajutorul caruia veti putea verifica marimea exacta a bijuteriei.

Descarca PDF pentru a stabili singuri marimea inelului.

Certificare, Ambalaj, Transport

Asigurarea si transportul bijuteriei la adresa indicata sunt gratuite.

Bijuteria va fi ambalata intr-o cutie speciala impreuna cu certificatul de conformitate si factura fiscala. Coletul va fi expediat prin curierat rapid (serviciul door-to-door) cu valoare declarata si integral asigurata. Costurile expeditiei vor fi suportate de firma noastra. In cazul putin probabil in care coletul s-ar pierde, destinatarul va fi integral despagubit.

Vezi cutia si punga

Despre aur

Nu folosim aur uzat (provenit din bijuterii date la schimb) in procesul de productie. Aliajele folosite nu contin nichel si sunt in conformitate cu directiva Parlamentului European, 94/27/EC din 24 martie 2005.

Duritatea aliajului confera aurului de 18Kt o rezistenta mecanica asemanatoare cu cea a aurului cu carataj mai mic.

Lipiturile nu contin cadmiu. In procesul tehnologic de fabricare a bijuteriilor FIRESQ se folosesc numai lipiturile facute cu ajutorul unui laser special.

Harta magazine

Puteti veni sa vedeti toate inelele de logodna si verighetele, precum si o mare parte din bijuterii, in magazinele partenere FIRESQ

In timpul completarii comenzii veti putea alege sa ridicati bijuteriile in unul dintre magazinele FIRESQ

Vezi harta