Atât verighetele, cât și diamantele reprezintă ideea de eternitate. Forma verighetei este cercul, un simbol al nesfârșitului. Diamantul este, de asemenea, simbol al iubirii eterne datorită unicității sale. Aduse împreună, cele două elemente, aurul și diamanetele, formează declarația de iubire perfectă.

Pentru ziua nunții, mai exact pentru ceremonia religioasă, mirii aleg o pereche de verighete care va fi simbolul iubirii lor până când moartea îi va despărți.

Alegerea verighetelor este un proces complicat. De multe ori, mirele și mireasa știu ce doresc, însă nu găsesc exact acea pereche de verighete care să le facă inimile să surâdă. De ce se întâmplă acest lucru? Unii cred că sunt de vină emoțiile de înainte de căsătorie.

Se poate să existe o chemare între purtători și bijuteriile lor? În trecut, se credea că bijuteriile își aleg purtătorii. Se credea că există legături invizibile între persoanele care poartă verighetele și acele verighete. Voi ați simțit ceva deosebit atunci când ați găsit verighetele perfecte pentru cuplul vostru?

Bijuterii care transmit statut, dragoste și fidelitate

 Un set de verighete prețioase, care are un aer regal, este setul de verighete VA101GL care poate fi găsit pe diamante.ro. Acest set de verighete din aur galben combinat cu aur alb sunt o alegere îndrăzneață. Iubitorii de bijuterii cu diamante pot aprecia adevărata valoare a acestor verighete cu design excepțional și detaliile lor unice.

Verigheta doamnei este împodobită cu diamante pe toată circumferința  adăugând 

un plus de feminitate, eleganță și rafinament purtătoarei. Verighetele din setul VA101GL se completează ușor cu orice tip de ținută, situație sau cu celelalte accesorii ale purtătorului.

De ce spunem acest lucru? Materialele folosite pentru acest set de verighete sunt aurul alb si aurul galben. În funcție de preferințe, verighetele se întorc pe partea cu metalul prețios cerut de situație. Doamna poate adăuga un inel de logodnă cu diamante

alături de superba verighetă. Însă, inelul de logodnă poate fi și unul simplu cu design minimalist, deoarece ar fi completat într-un mod firesc de designul verighetei.

Cercul este simbolul infinitului

Verigheta a fost aleasă să simbolizeze statutul unei persoane. O persoană căsătorită poartă la vedere un simbol care arată către restul lumii că are partener, că și-a găsit jumătatea.

De ce a fost ales inelul? Forma inelului, cercul, simbolizează elementul fără început și fără sfârșit. Cercul este sinonim cu infinitul. Iubirea adevărată durează o eternitate. Îndrăgostiții simt nevoia să își exprime dorința de a fi împreună pentru eternitate.

De multe ori, cuplurile de îndrăgostiți povestesc că au senzația că se cunosc dintotdeauana. Tocmai pentru a descrie aceste povești de iubire, inelul a fost ales ca simbol al iubirii eterne.

Purtată la vedere, pe degetul inelar stâng, verigheta a fost soluția perfectă pentru ca îndrăgostiții să își exprime statutul și sentimentele. Tradiția purtării verighetelor pe degetul inelar stâng este una foarte veche, fiind menționată până în Egiptul antic. 

Un eveniment unic necesită bijuterii pe măsură

Căsătoria este un eveniment mult așteptat și pentru totdeauna ținut minte. Tocmai pentru a cinsti acest eveniment unic, mirele și mireasa aleg bijuterii cu design prețios și cu diamante certificate internațional. Nu există limite de imaginație în cea mai importantă zi din viața voastră de cuplu. Totul trebuie să arate excepțional: locația, aranjamentele florale, ținutele cuplului și bijuteriile.

Designul verighetelor împacă preferințele ambilor parteneri. În schimb, designul inelului de logodnă este reprezentativ pentru personalitatea viitoarei mirese.

În cazul setului de verighete VA101GL menționat mai devreme, se potrivește un inel de logodnă cu design la fel de spectaculos. Ce inele de logodnă se potrivesc cu verighetele cu design regal? Alege un inel cu atitudine. Un inel care exprimă personalitate, curaj și stil.

Inelele de logodnă cu personalitate, inspiră și atrag aprecierea celor care le privesc. Iubitorii de bijuterii cu diamante apreciează un design care include un diamant central încadrat de pietre prețioase sau alte diamante.

Bijuterii lucrate la comandă

Pietrele prețioase și diamantele sunt alese de oameni care au prestanță, încredere de sine și o atitudine de câștigător. Viața merită sărbătorită, la fel și iubirea. Ce mod de a sărbători viața alături de persoana iubită dacă nu o pereche de verighete cu diamante?

Diamantele pot fi adăugate în jurul piesei centrale sau pe veriga inelului. Bijuteriile pentru nuntă pot fi comandate direct de la un designer de bijuterii. Designerii de bijuterii sunt experți în crearea unor noi modele. Apelând la un designer poți avea certitudinea ca purtați bijuterii unice.

Tot ce trebuie să faci este să le povestești designerilor si maeștrilor bijutieri cum dorești să arate verighetele dorite de voi. Piesele desăvârșite sunt frumos împachetate și trimise către voi în condiții de maximă siguranță.

 

18 - aug.