Ai decis să faci pasul cel mare, însă nu găsești bijuteriile potrivite? Povestea voastră de iubire merită acea pereche de verighete speciale. Noi, cei din echipa FIRESC, credem în unicitatea poveștilor de iubire. Fiecare poveste de dragoste este unică, așa cum fiecare bijuterie este unică. Înțelegem nevoia clienților de timp pentru a lua decizia finală în legătură cu bijuteriile pe care le vor purta pentru tot restul vieții.

Procesul de selecție a unor verighete cere timp, inspirație și certitudine. Poate ai vizitat deja numeroase magazine de profil în căutarea verighetelor ideale. Dacă nu ai găsit ceva ce îți place cu adevărat, este momentul să încerci un designer de bijuterii.

O echipa de designeri și maeștri bijutieri îți poate oferi acea pereche de verighete cu design personalizat de mult visată. Rezultatul va fi unul valoros, memorabil și firesc.

 

Lăsați-vă inspirați de sclipirea diamantelor

Pe site-ul Diamante.ro găsești produse de o calitate impecabilă: aur alb sau galben de 18kt și diamante naturale. Echipa noastră se mândrește cu faptul că tot procesul de creație este îndeplinit de experții noștri: designeri și maeștri bijutieri. Din pasiune pentru bijuterii, toate piesele noastre sunt concepute și realizate în România. 

Verighetele împodobite cu diamante sunt un nou trend în rândul bijuteriilor. Un set de verighete din aur alb, cu diamante pe toată suprafața verighetei doamnei, este un detaliu magic pentru a celebra începutul de drum împreună. 

La televizor, pe social media sau la evenimente mondene poți observa bijuteriile altor persoane. Dacă ai fost impresionat/a de un model anume, vino la unul din magazinele noastre și povestește-ne despre bijuteria care te-a impresionat. Noi aducem la viață acea bijuterie și o personalizăm după preferințele tale. 

Verighetele din magazinele cu bijuterii par toate la fel. Pentru acest moment unic în viața ta folosește-ți imaginația și cere ajutorul experților. Alege un design personalizat, selectează diamantele tale preferate și echipa noastră îți făurește o pereche de verighete unice. Integrând diamantele în designul verighetelor vei obține piese valoroase pentru eternitate.

Există un simbol care descrie relația voastră de iubire? Preferi pietrele prețioase într-o anume culoare? Aurul alb sau galben poate fi împodobit cu cele mai prețioase diamante printr-un design de excepție. Pentru că în industria bijuteriilor detaliile fac diferența, noi ne străduim să oferim atenție și măiestrie fiecărei piese lucrate în atelierele FIRESC. 

Serviciul de gravură cu laser pentru verighete este unul din ce în ce mai popular. Acest serviciu permite clientului să își personalizeze verighetele cu o dată, inițiale sau numele persoanei iubite. 

 “My love, my life, my friend: Iubirea mea, viața mea, prietenul meu”. Un citat romantic despre iubirea eternă este o idee inspirată pentru personalizarea verighetelor. Tu și persoana iubită aveți un citat preferat? Ei bine, dacă răspunsul este “da”, acesta poate fi ușor gravat pe interiorul verighetelor. Permite imaginației să prindă aripi. Nu există limită în declarații romantice în ziua nunții voastre. 

 

Verighete cu design personalizat în doar 14 zile

Ați făcut research și știți deja cum vreți să arate verighetele voastre? Te invităm să încerci serviciul nostru de Design Personalizat. Acest serviciu Premium este folosit de personalități din diferite medii de activitate pentru a se asigura că poartă un set de bijuterii de înaltă calitate și cu un design unic. 

Lucrând cu Diamante.ro, totul este realizabil. Te invităm să ne trimiți o descriere amănunțită, un desen, o schiță sau o poză cu modelul de verighete dorit. Experții noștri în design de bijuterii vor desena acele verighete în detaliu. 

 Așteptăm aprobarea ta. Dacă totul este așa cum ți-ai dorit, începe procesul de producție și definitivare a bijuteriilor. La 14 zile după aprobarea clientului, echipa noastră livrează comanda. 

 Nu lucrăm cu intermediari în producția bijuteriilor deoarece ne dedicăm calității serviciilor și produselor premium. Orice piesă comandată de pe site-ul nostru sau din magazinele fizice, din Constanța și București, ajunge în cea mai mare siguranță, prin curier, la client. Asigurarea și transportul bijuteriei la adresa clientului sunt acoperite din partea noastră.

 

Magazinele FIRESC din București și Constanța

Ți-am trezit curiozitatea despre verighetele cu design personalizat? La noi vei găsi modele de bijuterii și verighete lucrate de maeștri bijutieri și vei descoperi mai multe informații despre procesul de Design Personalizat al produselor noastre. Te așteptăm în locațiile fizice din București și Constanța, dar și pe www.diamante.ro.

Diamantele și bijuteriile prețioase sunt făcute pentru a ne bucura pe tot parcursul vieții. În cazul în care dorești cadouri speciale pentru femeile din viața ta, poți apela la produsele noastre din rubrica Bijuterii. Acolo poți găsi o selecție de bijuterii precum inele, cercei, pandantive sau accesorii prețioase. 

Serviciile de design și finisare pentru bijuteriile comandate pe site-ul Diamante.ro se desfășoară doar în locațiile FIRESC. Ne mândrim cu faptul că toate bijuteriile noastre sunt concepute și lucrate în România.

 

15 - iul.