Te bucuri de o poveste de iubire cu început fericit? În acest caz alege o pereche de verighete cu semnificație pentru ziua cea mare. Ai programat data marelui eveniment, ai pregătit lista cu invitații și te-ai gândit la meniul pentru nuntă. Însă, nu ai găsit verighetele potrivite și acest lucru de neliniștește.

Povestea voastră de iubire în sfârșit devine oficială și tu nu ai luat o hotărâre în legătură cu verighetele. Nu intra în panică, este un lucru firesc și se întâmplă multor cupluri să amâne această decizie.

Îți înțelegem ezitarea, doar verigheta va deveni bijuteria pe care o vei purta toată viața. Permite-ne să îți fim de ajutor în această experiență. Maestrii noștri bijutieri dau viață comenzilor clienților noștri folosindu-se de experiența acumulată de-a lungul anilor. Cu ajutorul echipei noastre îți va fi mai ușor să alegi bijuteriile pentru nuntă, așadar citește mai departe sfaturile experților noștri.

Povestea începe cu inelul de logodnă

Ai cunoscut-o și ești convins că ea este aleasa inimii tale? Alege pentru iubita ta acel inel de logodnă prețios, unic și cu detalii excepționale. De acum înainte nu vei mai fi niciodată singur în viață, toate bucuriile și toate supărările vor fi trăite împreună. Așadar, bijuteriile pentru ziua cea mare sunt simboluri pentru viața care vă așteaptă împreună.

 Pornește cu dreptul în viața de cuplu și oferă un inel de logodnă cu adevărat impresionant. Inelul de logodnă cu diamante este o declarație unică de iubire. Diamantele sunt pietre simbol pentru eternitate și adaugă o valoare inestimabilă unui inel. 

Mesajul transmis printr-un inel de logodnă cu diamante este o promisiune că vei fi alături de persoana iubită pentru totdeauna. Un exemplu excepțional de inel cu diamante marca FIRESC este inelul AA55. Inelul AA55 este o bijuterie cu diamant central inclus intr-un design modern si impunator. Piatra centrală este acompaniată de 48 de diamante pave pe lateralele verigii. Detalii inelului sunt magice si se pot observa atenția si grija cu care bijuteria aceasta a fost făurită.

Verighete pentru ziua cea mare

Există o mulțime de modele de verighete atât din aur galben, cât și din aur alb pe website-ul diamante.ro. Poți alege în funcție de culoarea aurului sau în funcție de model: ceva clasic, elegant sau modern și îndrăzneț. 

Dacă nu îți place nici un model din cele existente pe diamante.ro, îți oferim o soluție creativă: verighetele lucrate la comandă. Vino în magazinele FIRESC și povestește-ne ideea ta. Un expert bijutier va crea designul verighetelor pe baza indicațiilor tale și astfel vei primi în maxim două săptămâni setul tău unic de verighete.

 Personalizarea verighetelor este un serviciu la care apelează din ce în ce mai multe cupluri, însă pe lângă serviciul de inscripționare poți alege și alte opțiuni. Verighetele făcute la comandă sunt o soluție dacă dorești ceva diferit față de orice bijuterie de nuntă de pe piață. 

 Printre mesajele înscrise pe verighete cele mai populare opțiuni sunt numele persoanei iubite și data căsătoriei sau un mic citat cu semnificație specială pentru cei doi îndrăgostiți. 

Cererea în căsătorie cu inelul potrivit

 Pentru cererea în căsătorie trebuie să îți folosești inspirația și creativitatea, dacă nu vrei să o implici pe viitoare soție în alegerea inelului cu diamante. Același proces are loc și în cazul verighetelor, doar că alegerea verighetelor o faceți împreună. 

 Inelul de logodnă trebuie să fie potrivit cu firea iubitei, cu trăsăturile și frumusețea ei. Însă, inelul de logodnă trebuie să se potrivească perfect și cu verighetele. Un maestru bijutier îți poate crea setul de verighete care să se potrivească cu inelul de logodnă. În cazul în care inelul de logodnă are un diamant central fabulos, poți opta pentru continuitate alegând o verighetă cu diamante pentru viitoarea doamna.

 Diamantul central înnobileaza un inel de logodnă și îi oferă putere și rafinament. Urmeaza stilul adoptat pentru inelul de logodnă si folosește diamantele pentru designul verighetelor. O serie de diamante distribuite pe toată suprafața verighetei doamnei vor adăuga detalii unice de design și un plus de personalitate bijuteriei.

Toate bijuteriile FIRESC sunt lucrate in România, in atelierele proprii, cu diamante certificate de institutul internațional de gemologie IGI.

Bijuterii cu diamante și pietre prețioase

 În momentul în care începi să simți plăcerea de a oferi cadou bijuterii cu diamante îți schimbi modul de a privi lumea. O bijuterie cu diamante nu este o investiție materială și nu are preț. 

 Piesele de bijuterii care sunt lucrate cu diamante sunt dovezi ale sentimentelor noastre. O bijuterie cu diamante se trăiește și se oferă cadou pentru a transmite sentimente greu de explicat în cuvinte. 

09 - sept.