După cum se observă, titlul de față trasează concret granițele acestei discuții, dar e bine de știut că nu doar părinții achiziționează o pereche de cercei cu pietre prețioase pentru nou-născutul lor. Acesta îi poate primi cadou de la nașii de botez, de la bunici și nu numai. Vorbim despre un eveniment unic, o sărbătoare în viața unei familii aflate la început de drum.

Pentru că sunt primele bijuterii ale unei ființe atât de fragede trebuie să luăm în calcul câteva aspecte pornind de la buget, materialul din care sunt realizați până la mărimea lor, sistemul de prindere și existența pietrelor prețioase.

Ce material alegem?

Ei bine, avem o singură soluție care bifează toți factorii importanți în alegerea unei perechi de cercei pentru bebeluși, și anume aurul pur de 18kt (aur aflat la prima aliere dintr-un lingou de 24kt). Nu provoacă alergii, iritații și este accesibil ca preț având în vedere calitatea și rezistența lui în timp.

Te încurajăm să ne scrii un email, să ne telefonezi sau chiar să vii într-unul din magazinele noastre fizice din București, Constanța sau Cluj-Napoca pentru a obține toate informațiile necesare cu privire la acest subiect complex, dar frumos și unic în viața unor părinți. Nu doar că vei afla răspunsurile direct de la sursă, dar decizia pe care o vei lua ulterior va fi în cunoștință de cauză. Să nu uităm nici de oportunitatea de a admira bijuteriile și modul în care acestea sunt realizate.

S-ar putea deja să cunoști aceste aspecte mai ales dacă ești un client fidel și ai achiziționat un inel de logodnă cu diamant certificat internațional de către un laborator gemologic sau chiar o pereche de verighete personalizate.

Diamante, safire, rubine sau smaralde?

Sunt doar câteva exemple de pietre prețioase care pot înnobila aceste bijuterii. Alegerea îți aparține așa că indiferent de ceea ce decizi, cu siguranță vor fi apreciați și peste ani chiar de către cea care îî va purta.

Da, ai citit corect. Avantajul este că peste ani, acești cercei se pot realiza pe mărimea dorită cu aceleași pietre prețioase. Bineînețeles, dacă nu cumva se va dori să se păstreze amintire chiar în cutia de cadou în care aceștia vor fi livrați.

Gândește-te câte achiziții pe care le faci astăzi reușesc să treacă bariera timpului?

Sisteme de prindere

Sunt două sisteme de prindere disponibile: cel cu tortițe și cel cu oprire de siguranță (unde butonul poate fi diferit). Ambele sisteme sunt potrivite pentru urechile mici și delicate ale bebelușului. Astfel se vor lua în calcul și mișcările pe care le face acesta pentru ca purtarea cerceilor să fie una comodă, sigură și plăcută. Sunt multe detalii de care trebuie să se țină cont, însă nu este chiar așa complicat, poate doar complex.

Care este bugetul?

Luând în calcul toate caracteristicile pe care le-am discutat anterior, cu siguranță îți poți da seama fără să stai prea mult pe gânduri că bugetul trebuie să fie unul real. O pereche de cercei din aur de 18kt cu diamante naturale valorează, nu costă x lei.

Așa cum este perechea de cercei BB01. Bijuteriile sunt din aur alb pur de 18kt cu două diamante (fiecare de 1.25mm) în tăietură brilliant prinse în câte o fundiță. Design-ul este unul jucăuș și ne duce cu gândul la personajul din desenele animate, Minnie Mouse. Sistemul de prindere se realizează cu ajutorul tortițelor clasice astfel încât nu agață, nu zgârie și cel mai important nu se pot desface de către bebeluș. Desigur, la cerere pietrele prețioase pot fi rubine sau chiar safire, iar culoarea aurului poate fi schimbată.

cercei de bebelus cu diamante

Alegerea sau primirea în dar a unor bijuterii de bebeluș este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase și emoționante momente pe care îl pot experimenta nu doar părinții, ci și copilul, bineînțeles peste ani atunci când va mai crește și va auzi povestea primilor cercei cu diamante.

23 - apr.