Un inel de logodnă cu diamant este visul fiecărei domnișoare. Pentru a o impresiona pe aleasa inimii tale, alege un inel de logodnă din aur galben. Aurul galben este o alegere clasică și pune în evidență în mod excepțional diamantul central al bijuteriei.

Atât inelele de logodnă, cât și verighetele din aur galben sunt apreciate și alese de îndrăgostiții de peste tot din lume. Acest material prețios, aurul galben, nu își va pierde niciodată frumusețea și noblețea. Intensitatea culorii aurului galben este dată de numărul de carate.

 

De exemplu, aurul de 24 kt are o puritate de 99.9%. Însă, o puritate mai mare de aur nu înseamnă rezistență în timp. Din acest motiv, bijuteriile lucrate din aurul de 18 kt, cu puritate de 75% sunt cele mai recomandate și mai apreciate.

 

Bijuterii din aur galben de 18 kt

 

Inelele de logodnă și verighetele lucrate din aur galben de 18 kt sunt cele mai rezistente piese de bijuterii. Poți opta pentru bijuterii din aur galben lucrate din aur de concentrație mai mare, însă pentru piesele pe care dorești să le porți zilnic, ani la rând, este recomandat un metal care rezistă fără probleme.

De asemenea, aurul vechi sau aurul obținut din amestecul mai multor tipuri de aur nu este un aur pur sau destul de calitativ pentru a lucra bijuterii care durează o viață.

Ideal este să alegem pentru bijuteriile de nuntă acel material curat, pur și lucrat pentru prima dată. În felul acesta verighetele și inelul de logodnă au o rezistență mare timp de ani de zile.

 

Beneficiile aurului galben de 18kt

Un beneficiu al aurului galben despre care puțină lume discută, însă de o importanță masivă este faptul că acest metal este cel mai  hipoalergenic dintre toate cele 3 tipuri de aur. Îți dorești o nuntă vintage? O nuntă în stil vintage nu poate fi realizată fără piesele de rezistență lucrate din metalul clasic: aurul galben. Inelul de logodnă din aur galben cu diamant central în formă rotundă este cel mai recomandat pentru nunțile vintage. La acest inel de logodnă se potrivesc, firește, verighete din aur galben într-un design clasic.

Poate îți place stilul modern și dorești o nuntă ieșită din tipare. Află că și pentru astfel de evenimente mirele și mireasa optează pentru bijuterii din aur galben. Materialul este ușor de modelat și permite experților în design și maeștrilor bijutieri să lucreze la comandă orice model inspirat de iubirea acelui cuplu.

 

Inelul AA158GL – un exemplu de rafinament

 

Îți recomandăm pentru logodnica ta un inel superb din aur galben, lucrat cu atenție și măiestrie de bijutierii noștri. Este vorba despre un inel de logodnă AA158GL.

Pentru inelul AA158GL designerii au optat pentru un design rafinat, cu un singur diamant central sprijinit de 4 gheruțe. Firește, forma diamantului este alegerea clientului și se poate opta între un diamant cu formă rotundă sau un diamant tăiat în stilul Prințesă. 

Diamantele Firesq sunt diamante naturale certificate internațional la un laborator de gemologie. Fiecare bijuterie creata de experții noștri este verificată cu atenție înainte de a fi împachetată într-o cutie elegantă pentru livrare.

 

Verighete și inele de logodnă din aur galben

Îți dorești un inel de logodnă lucrat la comandă pentru iubita ta? În cazul acesta, aurul galben este soluția perfectă. Datorită maleabilitații acestui material maeștrii bijutieri îl preferă pentru a desăvârși bijuteriile la comandă.

Aurul galben de 18kt este simplu de menținut într-o stare perfectă, se curață

și ajunge la culoarea sa pură cu ușurință în mâinile unui expert bijutier. Multe persoane aleg bijuterii din aur galben datorită ușurinței cu care această culoare se asortează cu pielea și celelalte acesorii.

De asemenea, un beneficiu al aurului galben este ușurința cu care acest metal prețios poate fi decorat cu diamante. Sclipirea diamantelor este evidențiată de frumusețea aurului galben și bijuteria devine un simbol al frumosului.

 

Aurul alb este întotdeauna o opțiune

Unele persoane preferă aurul alb și acest lucru este de înțeles. Bijuteriile pentru ziua nunții trebuie să fie alese cu inima și să va placă cu adevărat.

În cazul în care personalitatea dumneavoastră este pusă în evidență cu bijuteriile din aur alb, aflați că există numeroase modele de design și pietre prețioase care sunt compatibile și cu acest tip de aur.

 

Consultă un specialist bijutier

Este posibil să ai dubii în privința alegerii inelului de logodnă. Acest lucru este firesc și se întâmplă multor persoane înainte de marele pas. Pentru a lua o decizie poți apela la specialiștii noștri pentru mai multe detalii despre materialele din care sunt lucrate inelele de logodnă sau despre procesul de design și creație a acestor bijuterii.

 

Poți regăsi informații utile și modele de bijuterii atât online, pe site-ul nostru www.diamante.ro, cât și offline făcând o vizită în unul din magazinele FIRESC din București sau Constanța.

 

24 - aug.