Cei care se află în căutarea inelului de logodnă perfect știu că există o abundență de modele pe piață. Echipa noastră vine în ajutorul tău cu un top al celor mai populare 6 modele de inele de logodnă cu diamante.

Există numeroase criterii de departajare a inelelor de logodnă, iar în cazul de față vom ține cont de forma diamantului central. Valoarea unui inel de logodnă este dată de povestea de iubire din spatele bijuteriei. Povestea voastră este impulsul și scânteia de inspirație în alegerea bijuteriilor de logodnă și nuntă. Atât inelul de logodnă, cât și perechea de verighete vin să completeze povestea voastră de iubire și vorbesc despre felul vostru de a va exprima iubirea.

Inel de logodnă cu diamant central Rotund

Un diamant central Rotund spune o poveste aparte despre purtătoarea acelui inel de logodnă. Această piesă de bijuterie este probabil alegerea cea mai frecventă și mai elegantă. Simplitatea și rafinamentul piesei centrale permit adăugarea unui rând de diamante sau pietre prețioase de jur împrejurul diamantului central.

Ales, cu diamante mici de susținere alături de diamantul central rotund, inelul permite creativitate în design și poate descrie personalitatea purtătoarei în funcție de culorile pietrelor prețioase alese. Însă, ales în forma sa simplă, inelul cu piatră centrală Rotundă vorbește despre simplitate, eleganță, rafinament și clasă. Inelul este un simbol al iubirii, însă nu distrage atenția de la adevărata bijuterie: femeia iubită care poartă inelul.

Diamantul de tip Princess – o alegere îndrăzneață

O piesă valoroasă și impresionantă este inelul de logodnă cu diamant central în tăietură Prințesă. Diamantul tăiat în această formă este o alegere îndrăzneață și este ideal pentru domnișoarele care strălucesc prin personalitatea lor. Acest tip de model de inel are o piatră centrală cu o tăietură unică, în linii drepte și formă pătrată. Spre deosebire de diamantele tăiate în stil Pernă, diamantul tăiat în formă Prințesă nu are colțurile rotunjite, permite strălucirea puternică a piesei si arată mai mare pe degetul purtătoarei.

Alături de piatra tăiată în formă Prințesă putem alătură diamante mai mici sau pietre prețioase. În funcție de mărimea pe care o dorim pentru inelul de logodnă, avem opțiunea de a alege un rând sau chiar două de diamante mici de susținere și înfrumusețare a piesei centrale.

O instituție internațională specializată în pietre prețioase poate fi un ghid de inspirație atunci când alegi pietrele prețioase care înconjoară diamantul central al inelului de logodnă. Noi vă recomandăm să vizitați site-ul GIA pentru informații ample despre pietrele prețioase.

Inel de logodnă cu diamant central Oval

Acest tip de diamant, în formă ovală, adaugă un plus de elegantă unui inel de logodnă. Rezultatul este un inel de logodnă superb, fin, delicat și de calitate. Piatră este evidențiată superb prin metoda de prindere aleasă: fie montură în 4 gheruțe, fie în 6 gheruțe triunghiulare. Diamantul Oval poate fi susținut cu alte pietre prețioase în jur sau pe veriga inelului de logodnă.

Diamantul în formă de Pară

Tăietură acestui diamant poate fi asemănată cu formă de lacrimă. Diamantele naturale și designul rafinat fac ca acest tip de inel să fie apreciat de domnișoarele care îl poartă. Vorbim într-adevăr despre o bijuterie deosebită! Forma diamantului central de tip Pară este aleasă deseori de celebritățile de la Hollywood.

Diamantul în formă de Pară poate fi purtat pe un inel fabricat din aur alb sau aur galben de 18kt. Poți citi mai multe informații despre alegerea tipului de aur folosit pentru inelul de logodnă în articolul nostru dedicat acestui subiect dând click aici: Inelul de logodnă – aur alb sau aur galben?.

Piesa centrală în formă de Inima – o declarație romantică

Inima este cel mai popular simbol al iubirii. Întâlnim inimioare ca tipar decorativ pe orice obiect imaginabil. Așadar, un diamant în formă de inimă este un lucru firesc. Cei care aleg romantismul clasic pot merge la sigur cu un diamant central în formă de inimă pentru inelul de logodnă.

De asemenea, merită menționat că diamantul în această formă este de impact puternic și nu necesită alăturarea unor diamante mai mici pe veriga inelului. Diamantul în formă de inima este în sine o declarație de iubire, arată atenție, blândețe și sinceritate.

Inel de logodnă cu diamant în tăietură tip Pernă

Inelul de logodnă cu diamantul central în formă de Pernă este unul extrem de apreciat în zilele noastre. Acest model de inel de logodnă a crescut în popularitate după logodna prințului Harry cu Meghan Markle. Prințesa Meghan este purtătoarea unui inel de logodnă cu diamant central în formă de Pară și cu diamante mai mici, de susținere a piesei centrale, pe laterale. Modelul diamantului și designul inelului au fost atent alese de prințul Harry pentru a-și declara dragostea eternă față de aleasa inimii sale.

Dacă dorești o bijuterie asemănătoare cu cea a prințesei, poți intra pe Diamante.ro și poți selecta inelele de logodnă cu diamant central în formă de pernă. Femeia iubită, cu siguranță, va fi surprinsă de inelul de logodnă demn de o adevărată prințesă. Alegerea unei bijuterii inspirate de prinți și prințese nu este un lucru nemaiîntâlnit, deoarece există cupluri care admira stilul și eleganța care se poartă la casă regală.

Te așteptăm în magazinele noastre fizice, din Constanța și București, sau pe site-ul Diamante.ro pentru a descoperi împreună care este inelul de logodnă potrivit logodnicei tale.

03 - aug.