Un inel de logodnă poate avea un design clasic, simplu fără prea multe detalii sau, de ce nu, un design complex. Bineînteles, acesta aspect poate fi unul din factorii care stau la baza deciziei de a achiziționa o astfel de bijuterie. Cum momentul este unic în viața unui cuplu, inelul ales nu doar că trebuie să reprezinte personalitatea celei ce îl va primi, dar mai mult, mesajul lui ar trebui să o însoțească pretutindeni.

Nu vrem ca articolul scris de noi să aibă o tentă siropoasă, dar e important de subliniat faptul că fiecare poveste de dragoste este diferită. În funcție de aceasta prinde contur promisiunea care va fi făcută pentru totdeauna. Așa cum menționam mai devreme, banalitatea nu-și are locul aici.

Împreună aveți un Trecut, un Prezent și o dată cu cererea în căsătorie – un Viitor.

Poți să redai acest mesaj prin intermediul unui inel de logodnă?

Ei bine, da. Poți să te convingi admirând acest inel de logodnă – AA271DA. Mai exact, este vorba despre un inel Trinity din aur alb pur de 18kt, aur aflat la prima aliere dintr-un lingou de 24kt. Accentul cade pe diamantul central în tăietură brilliant de 0.19ct, culoare F, claritate VS2 susținut de patru gheruțe într-o montură clasică . Să nu uităm de Ceritificatul eliberat de către laboratorul internațional IGL și codul unic gravat cu laser ce îl însoțesc și îi confirmă autenticitatea. Vorbim astfel despre un diamant creat natural in pāmânt, nu unul creat artificial in laborator. Alte două diamante (2.25mm) înnobilează bijuteria redând astfel mesajul dorit. Veriga este ușor rotunjită pe margini tocmai pentru a asigura o purtare plăcută, confortabilă.

inel de logodna din aur

Pentru cei care doresc o altă piatră prețioasă centrală opțiunile sunt nenumărate. Vă puteți gândi la smaralde sau chiar la safire și rubine cu o tăietură inedită – marquise. Cu siguranță, o dată luată decizia, rezultatul va fi pe măsură.

Design-ul acestui inel de logodnă cu diamante este un clasic simbol al sintagmei Trecut, Prezent și Viitor așa cum am specificat încă de la început. Toate detaliile sunt magice, uluitoare, romantice și se îmbină armonios pentru ca persoana iubită să fie surprinsă și fericită pe deplin.

Cum poți achiziționa bijuteria?

Din confortul propriei locuințe accesând site-ul nostru www.diamante.ro sau poți stabili o întâlnire cu specialiștii noștri într-unul din magazinele din București, Constanța sau Cluj-Napoca. Totul este accesibil, transparent la un singur click, e-mail sau telefon distanță. Alegerea îți aparține în totalitate.

Din procesul de achiziție al unui inel de logodna, face parte și plata comenzii. Astfel ai mai multe opțiuni din care o poți alege pe cea potrivită ție. De exemplu, în magazinele noastre sau online cu cardul de credit/ debit, chiar cu ajutorul unui card de cumpărături în patru rate este nu doar rapid, dar și eficient – trăim totuși în secolul vitezei și un procent foarte mare din populație alege această metodă de plată.

O a doua variantă este numerar, prin depunere bancară mai ales în cazul în care nu ai posibilitatea să ajungi în unul din magazinele noastre și da, timpul este un factor important pe care îl solicită această procedură. Desigur, se poate achita un avans (cu card sau transfer bancar), iar diferența ca ramburs curierului în momentul în care ți se livrează comanda sau sa poate plăti integral.

Pentru ca alegerea ta să fie una corectă și asumată te poți consulta chiar cu unul din colegii noștri. Fă-ți curajul să soliciți informațiile necesare!

Alegerea unei astfel de bijuterii este unică, iar întreaga experienta va rămâne peste ani o amintire deosebită, demnă de povestit copiilor sau de ce nu, chiar nepoților voștri. Dacă ai viziune, cu siguranță nu vei simți tot ce se întâmplă ca pe o povară. Noi iti vom fi permanent alaturi cu sfaturile cele mai bune. Să ieși din zona de confort nu e tocmai la îndemâna oricui așa că fii sigur de faptul că gestul tău va fi nu doar apreciat ci și răsplătit cu un DA, firesc!

Răbdarea, curiozitatea sunt unele din cele mai importante aspecte care ar fi bine să te însoțească atunci când pleci la drum în această călătorie! Dar nu uita, informațiile dintr-o sursă verificată sunt esențiale.

12 - mai