Design-ul unui inel de logodnă este o prioritate atunci când te afli în fața unei astfel de alegeri. La prima vedere el se definește prin modul în care arată pur și simplu acea bijuterie, dar cu atenție și multă răbdare vei observa că este mai mult de atât.

Vorbim despre creativitatea, viziunea, pasiunea și dăruirea designer-ului pentru această artă, o persoană care are un rol principal în procesul de față. Toate ideile despre cum ți-ai dori să arate inelul de logodnă cu diamante, personalitatea celei care îl va primi în dar, bugetul și nu numai sunt puse laolaltă, iar finalitatea nu doar că va fi una surprinzătoare, dar și unică, memorabilă.

Îți vei da seama de aceste lucruri atunci când tu vei privi bijuteria pe care urmează să o oferi prin ochii și sufletul ei.

Cel mai important este să înțelegi că presiunea, nerăbdarea, lipsa timpului sunt doar niște scuze care nu-și au locul în acest context. Bineînțeles, nici să tratezi totul cu indiferență doar de dragul de a spune că ai făcut pasul cel mare. Găsește un echilibru între toate pentru că la tine se află de fapt decizia.

Un inel de logodnă din aur de 18kt cu design regal este o alegere complexă, dar nu complicată. Poate nici prin gând nu ți-a trecut, și da îți trebuie un pic de curaj și viziune pentru aceasta. Dar, având în vedere faptul că nu te întâlnești în fiecare zi cu o astfel de oportunitate, merită.

Pe site-ul nostru www.diamante.ro sau în unul din magazinele din București, Constanța și Cluj-Napoca poți admira și alege din piese de designer manufacturate  în atelierele proprii din România, la cele mai înalte standarde de calitate.

Trebuie doar să începi cu un click din confortul propriei locuințe sau cu un singur pas. E bine să ai opțiuni, nu?

Un exemplu concret este bijuteria AA223. Un inel de logodnă din aur alb pur de 18kt (aur aflat la prima aliere dintr-un lingou de 24kt, nu se folosește aur uzat) cu diamante având un design romantic și prețios. Montura diamantului central   în formă de coroană regală are șase briliante la bază și este flancată de alte 18 briliante pave pe verigă.  Cele șase gheruțe îmbrățișează piatra prețioasă sporindu-i astfel strălucirea și frumusețea. Desigur, dimensiunea acesteia este direct propoțională cu cea a verigii. Putem observa astfel îmbinarea armonioasă a tuturor elementelor precizate care fac din acest inel de logodnă, unul cu adevărat spectaculos și rafinat.

inel din aur cu diamante

Atunci când imaginația nu întâlnește limite lucruri incredibile pot prinde viață. Acest inel de logodnă permite combinarea a două culori de aur. Poate te-ai gândit ca veriga să fie din aur galben de 18kt pentru ca briliantele mai mici să iasă în evidență, iar coroana care este actorul principal din povestea voastră să fie din aur alb de 18kt. Această alegere demonstrează curajul, atenția la detalii și imaginația celui care optează pentru ea. Demne de toată aprecierea și admirația persoanei iubite.

În cazul în care nu ești hotărât, dar vrei să optezi totuși pentru un inel de logodnă  din aur cu diamante cu un design regal, există o alternativă – este vorba despre AA163. În cazul de față, accentul cade pe montura diamantului central. Se păstrează numărul gheruțelor care suspendă piatra prețioasă și cele șase briliante care înnobilează baza casetei. Diferența este că veriga nu va mai avea anturaj, ci va fi una clasică, simplă și lucioasă. Aceasta va oferi un spectacol vizual privitorului întrucât își schimbă dimensiunile. Se poate observa astfel cum se subțiază cât mai aproape de partea superioară a inelului.

inel de logodna cu diamante

Un inel de logodnă din aur de 18kt cu design regal poate fi potrivit atunci când dorești să nu cazi în plasa banalității, iar răspunsul să fie unul firesc, Da, din toată inima.

 

10 - apr.