Cine spune că alegerea unui inel de logodnă cu diamant este un lucru ușor fie a trecut deja de această etapă, fie este naiv. Nu vrem să te speriem, dar nici să te încurajăm să tratezi acest subiect cu indiferență.

Ia o decizie în cunoștință de cauză pe care să nu o regreți. Și nu uita, compromisurile nu-și au loc în contextul de față.

Atunci când pornești pe acest drum înseamnă că ești hotărât și că ești dispus să-ți aloci timpul necesar astfel încât la final să fii mulțumit de bijuteria achiziționată.

Sunt două variante pe care le ai la îndemână.

Prima dintre ele este cea online. În cazul în care ai intrat pe site-ul nostru www.diamante.ro ai văzut la secțiunea inele de logodnă foarte multe opțiuni. Ca atare, configurarea bijuteriei cu diamant îți aparține. Ba mai mult, 24 de ore din 24,  7 zile din 7 ai acces la un stoc online care se actualizează permanent, de unde poți alege ceea ce-ți dorești din peste 75.000 de diamante certificate internațional. Bineînțeles, ținând cont de anumite caracteristici (culoare, claritate, tăietură) ale diamantului și de bugetul pe care îl ai (de preferat unul cât mai aproape de realitate). Avantajul este că poți face toate aceste lucruri din fața unui laptop, sau chiar de pe telefonul mobil într-un timp scurt.

Dar, ce faci atunci când vrei să vezi ceea ce cumperi sau chiar să primești un feedback profesional vis-a-vis de alegerea făcută. Ei bine, cea de-a doua variantă este posibilitatea unei legături fizice prin intermediul magazinelor din București, Constanța și Cluj, legătura care crește sensibil gradul de încredere în achiziție.

Inelul de logodnă din aur alb ales este AA163. Putem observa designul romantic pe care acesta îl are. Cu alte cuvinte, montură fascinantă sub forma unei coroane regale are la bază șase diamante naturale și unul central. De asemenea, caseta este cea care impresionează atât prin mesajul pe care îl transmite, cât și prin măiestria, atenția cu care aceasta este realizată.  Să nu uităm de faptul că diamantul ce înnobilează orice inel de logodnă sub marca Firesc, este inscripționat laser cu un cod unic de siguranță și are certificat gemologic internațional. Uită-te la verigă, observă că bază este mai lată, iar spre partea superioară se îngustează.

inel de logodna profil

Ne caracterizează respectarea unor standarde foarte înalte, tocmai de aceea bijuteriile sub marca Firesc se realizează în atelierele proprii din România exclusiv dintr-un metal prețios de 18kt, aliaj curat în conformitate cu toate normele internaționale.

În ceea ce privește măsura unui inel de logodnă, bineînțeles că această diferă de la o persoană la alta. Nu-ți face griji în cazul în care nu este mărimea potrivită deoarece din momentul în care l-ai primit, timp de 30 de zile o poți modifica gratuit. Este foarte simplu.

 

Acesta este unul dintre serviciile post cumpărare pe care ți le punem la dispoziție, căci avem o multitudine din care poți alege.. Îți recomandăm măcar o dată pe an să vii la unul din magazinele Firesc pentru  verificarea monturii și curățarea profesională a bijuteriei (servicii gratuite pe viață). Este important să știi că inelul de logodnă cu diamant cumpărat și dăruit azi, poate fi replicat sau recondiționat după zeci de ani.

După toate acestea, știi că nu facem lucrurile cu jumătate de măsură, totul este transparent, accesibil oricui solicită informațiile mai sus menționate.

Așadar, cum facem livrarea?

Ai două opțiuni. Fie vii în magazinul în care ai plasat comanda. Aici ai ocazia să vezi gravura laser a codului unic de siguranță și testarea diamantului. Fie prin curierat rapid, direct la ușa ta, categoric fără vreun cost suplimentar.

Hai să-ți povestim pe scurt aspectele ce țin de garanție și certificatele necesare. Ei bine, garanția este de doi ani de zile conform O.G 21/1992, L.449/2003. Pe lângă aceasta mai sunt două certificate. Primul dintre ele este cel din partea laboratorului internațional gemologic (pentru diamantul central) unde vei regăsi toate caracteristicile lui (culoare, claritate, proporții etc.). Al doilea este certificatul de conformitate care atestă calitatea materialelor (pietre prețioase, aur) din care este confecționată bijuteria. Cutia este un ambalaj special pentru astfel de obiecte valoroase, adică protejează de umezeală, respectiv murdărie.

În concluzie, discuția despre inelele de logodnă poate fi una complexă, dar atunci când deții informațiile necesare, decizia se ia firesc, iar bucuria celei care îl primește este una de proporții.

06 - mar.