A trecut un an de când v-ați logodit, momentul a fost unic, special, de parcă mai ieri s-a întâmplat. Timpul trece pe repede înainte,  sperăm în favoarea voastră pentru că ziua nunții se apropie. Firesc, emoțiile ar trebui să fie constructive, iar momentele în care vă ocupați de ultimele detalii să rămână amintiri de povestit nepoților. Dar, până la marele eveniment nu putem trece cu vederea aniversarea primului an de logodnă, nu?

Fii atent la ceea ce-și dorește! Da, ai citit corect. Până să pui la cale o cină romantică în oraș sau chiar în confortul propriei casei, nu uita de cadou. În cele mai multe cazuri, persoana iubită scapă o vorbă sau chiar mai multe despre acel ceva care să fie unic, memorabil, firesc. Poate chiar ai auzit-o vorbind fie cu sora, fie cu cea mai bună prietenă.

Inelul a fost oferit, așa că o pereche de cercei cu diamante este ceea ce are nevoie. Nu doar că va fi impresionată, dar atenția de care ai dat dovadă, cu siguranță va fi apreciată. Cărei femei nu-i place o pereche de cercei din aur, mai ales dacă aceasta face parte din același set cu inelul oferit. Bucuria și surprinderea din ochii ei vor fi de neuitat. Deci, lucrurile sunt foarte simple, păstrează-le în acest fel.

Este o idee accesibilă nu doar ca buget, dar și ca timp de achiziție. Timpul chiar este prețios, tocmai de aceea este indicat să plasezi comanda online pe site ul nostru, folosind orice gadget pe care îl ai la dispoziție în acel moment. Termenul de livrare este de maxim trei zile lucrătoare dacă produsul este în stoc. Poate ești în trecere, bineînțeles că ne poți face o vizită într-unul din magazinele noastre din București, Constanța sau Cluj-Napoca și să faci achiziția chiar în acel moment.

Fii sigur că orice întrebare pe care o vei adresa consilierilor noștri va avea un răspuns concret, care să facă din acest proces al alegerii unul plăcut, relaxat. Informațiile sunt binevenite, necesare în astfel de momente. Însă, dacă ești deja clientul nostru atunci cunoști întregul proces, iar faptul că ne-ai ales pentru o a doua achiziție spune mai multe decât orice cuvânt.

Pentru că aminteam mai devreme de faptul că o pereche de cercei poate completa inelul de logodnă cu diamante, avem un exemplu concret și la îndemâna oricui. Este vorba despre AC325, o pereche de cercei din aur alb pur de 18kt (aur provenit direct dintr-un lingou de 24kt aliat în momentul prelucrării). Aceștia au 10 diamante în tăietură brilliant (2.00 mm; 0.29ct total) bordate de alte 36 de briliante albe (0.90mm; 0.10ct total). Până aici sunt câteva caracteristici definitorii ale perechii de cercei. Dincolo de acestea, putem observa modul în care se realizează prinderea clasică, elegantă cu ajutorul celor două tortițe. Nu sunt vizibile și nu produc vreun disconfort persoanei care se va bucura de strălucirea lor. De asemenea, au un design romantic, unic ce permite purtarea lor chiar în ziua nunții alături de AA325DA, dar și ulterior.

cercei cu diamante

Setul de cercei este ambalat într-o cutie cu un design elegant și o pungă de cadou. Facturile și certificatul de conformitate ce însoțesc orice bijuterie Firesc sunt documente importante pe care le vei păstra separat pentru acel moment în care veți dori să beneficiați de serviciile post-cumpărare gratuite sau contra-cost (verificarea profesională a monturii, ajustarea mărimii bijuteriei sau chiar aplicarea prin electroliza a unui strat de rhodiu in cazul bijuteriilor din aur alb și nu numai).

În cele din urmă, decizia îți aparține. Cel mai important este să nu uiți această primă aniversare. Deși s-ar putea ca unii să nu o considere ca fiind cine știe ce, trebuie totuși să ne gândim la celălalt de lângă noi, la persoana iubită. Poate pentru ea chiar contează. Deci, un astfel de cadou ar fi o primă idee de cum să celebrați primul an de logodnă, dar să nu uităm de un buchet cu florile ei preferate sau poate o vacanță în locul în care ea a spus “DA”.

 

 

 

05 - sept.