Trendul ultimilor ani în domeniul designului inelelor de logodnă a condus către o mărire a pieței și o diversificare a modelelor de inele de logodnă. Există acum modele de inele de logodnă sparte în categorii precum: materialul din care este confecționată veriga, numărul pietrelor, forma și valoarea pietrei centrale sau modul de prindere a diamantului central. 

Alegerea inelului de logodnă perfect devine o dificultate pentru viitorul mire. Îți oferim aici câțiva pași pentru a ușura procesul de selecție a inelului de logodnă. 

 

Când vine vorba despre alegerea unui inel un lucru este cert: cu cât mai bine îți cunoșți viitoare logodnică, cu atât mai ușor devine întregul proces de selecție. 

 

Fii atent la amănunte

 

Unele femei povestesc despre inelul pe care l-au visat dintotdeauna. În cazul în care eșți un norocos al cărui iubită știe cu lux de amănunte care este inelul de logodnă pe care-l dorește,  este ușor să identifici o gama de inele de logodnă care se apropie de criteriile bine știute. Alegerea finală este la un pas distanță. 

 

Însă, există domnișoare care nu și-au exprimat preferințele în fața iubitului. Acele cazuri sunt cele mai emoționante pentru viitorul mire. Auzim frecvent întrebările “Ce să aleg? Care este cel mai frumos inel de logodnă?”. Pentru astfel de situații recomandăm să faci o analiză a personalității și stilului vestimentar al iubitei. Vei descoperi indicii care să te ghideze în selecția unui inel de logodnă potrivit. 

 

Alegerea unui inel de logodnă 

 

Cum ușurăm decizia alegerii inelului de logodnă perfect? Primul lucru de care trebuie să ții cont este personalitatea celei care va purta acea piesă de bijuterie pentru tot restul vieții. Apoi, există și alți factori de analizat: stilul de viață, stilul vestimentar, pasiunea / hobby-urile și profesia domnișoarei. 

 

Un inel de logodnă trebuie să “vorbească” despre cea care îl poartă. Există bijuterii care exprimă personalitatea purtătoarei prin dimensiunea pietrelor, numărul diamantelor, culoarea piesei centrale, sau calitatea diamantelor. 

Un expert gemolog îți poate evalua și confirma diamantele de calitate superioară. Apoi, un artist bijutier poate crea un design spectaculos care să fie unic și reprezentativ pentru povestea voastră de iubire. 

 

O femeie pasională, extrovertită și vulcanică poate purta cu ușurință o bijuterie impresionantă. În acel caz, inelul ar veni ca o completare firească a personalității sale. Aici putem vorbi despre actrițe, cântărețe, creatoare de modă sau artiste în arta machiajului. 

 

Un model clasic de inel de logodnă

 

Un model clasic de inel de logodnă aduce purtătoarei sale un plus de eleganță, feminitate și rafinament. Există și femei blânde, grațioase care uimesc prin naturalețea lor. Aceste femei aleg profesii în diplomație, cultură sau educație. 

 

Stilul minimalist – clasic este alegerea ideală pentru inelul de logodnă pentru o astfel de femeie. Alegeți o piesă clasică precum inelul de logodnă din aur alb de 18kt cu un diamant central și câteva diamante armonios amplasate pe verigă. 

 

Modelul de inel de logodnă AA157AL este exemplar ca piesă de bijuterie clasică, rafinată și elegantă. Un inel cu un astfel de design rafinat impresionează o femeie și o pune în valoare.

 

Cum rămâne cu bugetul pentru inelul de logodnă?

 

Atunci când alegi inelul de logodnă, bugetul nu ar trebui să fie un criteriu. Bugetul nu este un criteriu de decizie deoarece un inel impresionant poate costa un preț bun, însă poate avea un design spectaculos. Valoarea totală a inelului de logodnă o dau mai multe elemente: designul, materialul, pietrele și calitatea acestora și artistul bijutier care își folosește măiestria să creeze acea bijuterie.

 

Valoarea unui inel de logodnă nu poate fi măsurată în bani. În primul rând, inelul de logodnă este o prima declarație de iubire, o promisiune. Apoi, gusturile nu se discută. Fiecare femeie simte care este inelul potrivit, așa cum a simțit și că tu eșți bărbatul ideal pentru ea. Felul în care verifici dacă un inel de logodnă este valoros este observând reacția iubitei la vederea bijuteriei. Are ochii plini de sclipiri și lacrimi? Ei bine, felicitări! Ai reușit să o impresionezi cu inelul ales.

 

Un al doilea inel cu diamante

 

Inelul de logodnă este primul și cel mai important inel pentru viitoarea mireasă. Însă, după cum știm, există și alte momente care pot fi sărbătorite prin declarații romantice și cadouri speciale. 

 

Există domni care cumpără un al doilea inel de logodnă pe măsură ce dragostea și relația de cuplu avansează. De exemplu, după primii zece ani de relație o nouă piesă de bijuterie aduce o confirmare a dragostei eterne pe care o porți față de aleasa inimii tale. 

 

De asemenea, în momentul în care soția dă naștere unui nou membru al familiei, bărbatul oferă în dar un inel cu diamante. Bijuteriile cu diamante sunt mărturii ale evoluției relației voastre. Nu există limite în a-ți mărturisi iubirea, aprecierea și admirația față de femeia iubită. 

 

Intră pe diamante.ro și alege acel inel cu diamante care ți-ar face iubita să tresară. Vei fi impresionat de varietatea modelelor de bijuterii disponibilă în magazinele și pe site-ul nostru.

22 - iul.