Cererea în căsătorie este acel moment unic în viața fiecărei persoane care rămâne în suflet pentru totdeauna. O cerere în căsătorie de neuitat are nevoie de acea bijuterie unică, selectă și rafinată care poate impresiona femeia iubită. 

Ți-ai făcut planul pentru cererea în căsătorie, însă îți lipsește elementul principal: bijuteria ideală pentru aleasa inimii tale. În cazul în care încă nu ai descoperit acel inel de logodnă care să te inspire, poți apela la lista propusă mai jos pentru a face alegerea inelului mult mai ușoară. 

 

Primul lucru pe care trebuie să îl știi despre inelul de logodnă se referă la importanța acestuia pentru purtătoare. Căutările și motivația ta sunt susținute de cât de multă importanță oferă aleasa ta acestei bijuterii. Poate fi găsit inelul pe care îl visează iubita în magazinele cu bijuterii sau trebuie să fie o piesă unică făurită de un maestru bijutier în mod special pentru purtătoare? 

 

Forma diamantului pentru inelul de logodnă 

Al doilea lucru pe care trebuie să îl știi înainte de a cumpără inelul de logodnă este forma diamantului central și numărul diamantelor. Cauți un inel cu un singur diamant sau preferi un inel cu un diamant central și un șirag de mici diamante care încadrează piesa centrală? 

Tu îți cunoșți aleasa și știi cât de important este pentru ea să poarte un model anume de inel. De asemenea, îi cunoști gusturile, preferințele și stilul vestimentar. O femeie vulcanică poate fi adepta bijuteriilor cu diamante cu design personalizat, pe când o femeie clasică va alege întotdeauna o piesă de bijuterie rafinată într-un design simplu. 

 Poate că iubita ți-a vorbit despre preferințele sale în materie de bijuterii sau poate ai observat ce fel de bijuterii poartă. Fiecare indiciu este important în alegerea ta. Poți apela la prietena cea mai bună a iubitei pentru a afla care sunt modelele de inele de logodnă despre care acestea discută. 

 

Bijuteriile cu diamante – piese atemporale

 

Un alt lucru important de știut despre inelele de logodnă, și al treilea pe lista noastră, este faptul că modelele de bijuterii clasice nu se demodează și își mențin eleganța peste ani. Tendințele în design se schimbă de la an la an. Există tendințe în designul bijuteriilor așa cum există în modă și artă. Însă, piesele clasice de inele de logodnă rămân atemporale. 

 Inelul de logodnă clasic este simplu, rafinat și pentru totdeauna. Acest inel clasic câștigă admirația purtătoarei grație designului fără de cusur și a diamantului central superb încadrat de o verigă de aur de 18Kt

Atunci când alegi o versiune clasică pentru o piesă de bijuterie te asiguri că întotdeauna acel inel își va găsi un loc firesc pe degetul soției tale. Indiferent de locațiile în care călătoriți sau tipurile de eveniment la care luați parte, inelul clasic de logodnă poate să fie cu ușurință integrat în ținuta purtătoarei. Dacă iubita preferă stilul minimalist, inelul de logodnă clasic poate fi direcția potrivită pentru alegerea ta.

 

Alege inelul de logodnă în funcție de personalitatea iubitei 

 

Al patrulea lucru de știut înainte de a cumpăra inelul de logodnă: nu trebuie să cumperi inelul singur. Poți apela la un prieten apropiat, la părinți sau chiar la aleasa ta. 


Femeia modernă adoră să se implice în organizarea nunții proprii și  îi face plăcere să aleagă elementele principale precum ținutele, florile, locația, muzica. De ce nu ar fi acest lucru valabil și pentru inelul de logodnă? O iubire declarată se simte și se trăiește clipă de clipă. Este un fapt că voi doi veți fi împreună pentru toată viața, așadar inelul de logodnă și nunta nu sunt surprize.

Există femei puternice, cu încredere de sine și pline de spontaneitate. În cazul în care iubita ta se încadrează în această categorie, invit-o în oraș și surprinde-o cu o vizită la cele mai frumoase showroom-uri de bijuterii cu diamante și inele de logodnă. O femeie spontană care vorbește deschis despre ceea ce își dorește va fi încântată de oportunitatea de a-și alege inelul împreună cu tine. Atunci când iubita ta știe foarte bine ce model de inel de logodnă își dorește este mai ușor să alegeți împreună bijuteria.

 

Elementul cinci – poti opta pentru designul personalizat

 

Elementul cu numărul cinci pe care dorim să îl cunoșți despre inelele de logodnă: personalizarea materialelor și a desigului. Pietre prețioase sau diamante? Aur alb sau aur galben? Un design clasic, minimalist sau unul avant-garde? Sau poate dorești inscripționarea unui mesaj intim cunoscut doar de voi doi. Totul este posibil când lucrezi cu o casă de designeri și maeștri bijutieri.

 Orice inel ai alege fii sigur că poate fi modificat în cazul în care iubita își dorește acest lucru. Lucrând cu o companie care se ocupă de întregul ciclu de creație al unui bijuterii, de la design până la rezultatul final, te asiguri că orice mică modificare cerută de iubita ta poate fi lucrată în timp rapid și fără complicații. FIRESC pune la dispoziții servicii de personalizare a designului, de creație de bijuterii și de modificări pentru bjuteriile care nu vă mai sunt pe plac. Intră pe diamante.ro si descoperă gama de inele de logodnă, verighete si bijuterii cu diamante.

 

 

08 - oct.