A încerca să definești ce înseamnă de fapt un inel de logodnă frumos poate fi o adevărată provocare. Frumos pentru tine sau frumos pentru ea? Fiecare dintre noi este diferit, iar atunci când vine vorba despre acel inel de logodnă s-ar putea fii surprins că poate ce este frumos pentru tine, ei i se pare nepotrivit și tot așa.

Ca să nu ne pierdem în detalii și definiții generale a ceea ce înseamnă un inel de logodnă frumos indicat ar fi să urmărești cu atenție articolul de față tocmai pentru a descoperi cele mai frumoase inele de logodnă la un loc.

Hai să începem cu un inel de logodnă clasic, solitaire așa cum este AA02. Realizat din aur pur de 18kt (aur aflat la prima aliere dintr-un lingou de 18kt) este frumos tocmai pentru că este simplu, dar cu un impact enorm asupra privitorului. Toată atenția se îndreaptă către diamantul central de minim 0.10ct cu o tăietură brilliant. Bineînțeles, designul permite alegerea oricărei tăieturi a diamantului central (princess cut, emerald, cushion, pear, heart). Este expus într-o casetă cu patru gheruțe și poate fi admirat pe deplin din orice unghi l-ai privi. Veriga este și ea de-a dreptul surprinzătoare prin faptul că lângă casetă este o muchie ce se lățește spre baza inelului asigurând confortul celei care îl va purta.

cel mai frumos inel de logodna

Tot în același registru de clasic putem aduce în discuție AA146. De data aceasta avem un design floral stilizat amintind de o floare de ghiocel cu șase gheruțe situat pe o verigă rotundă ce se îngustează cu o ușoară muchie spre casetă. Spre deosebire de primul inel de logodnă, acesta poate fi configurat cu un diamant de minim 0.50ct exclusiv cu o tăietură brilliant. Foarte important să avem în vedere faptul că dimensiunea diamantului central este direct proporțională cu dimensiunea verigii astfel încât să avem o armonie între toate elementele bijuteriei.

Poate cel mai elegant dintre inelele de logodnă este AA186. Are un design clasic, romantic, iar cele șase gheruțe fine ale monturii conferă siguranță sporită diamantului central fără a-i lua din strălucire, ci dimpotrivă. Acesta se poate configura începând cu 0.15ct. La fel ca și celelalte bijuterii poate fi realizat din aur pur alb, galben sau roz de 18kt.

cele mai frumoase inele de logodna

Totuși, dacă nu ne dorim ceva atât de simplu, cum ar spune unii, dar nici cu un anturaj pe veriga inelului, putem opta pentru varianta AA14. Este un inel de logodnă cu o montură delicată, o verigă ce se desface în 4 gheruțe ce susțin diamantul central (putem opta pentru o tăietură brilliant, princess sau cushion), strânse la bază într-o corolă de briliante. Cu adevărat surprinzător pentru că îmbină caracteristici unice.

cel mai frumos inel de logodna

Atunci când dorim să surprindem persoana iubită cu un inel de logodnă inedit, cu siguranță vom opta pentru AA314. Prin designul romantic cu aspect de broderie fină – diamantul central montat în patru gheruțe este accentuat de o cunună de briliante la bază și alte 22 de diamante pave pe verigă. Avem astfel un complex de elemente care se îmbină armonios și conferă o strălucire unică bijuteriei.

inele cu diamante

Aducând în discuție spectaculozitatea monturii a unui inel de logodnă, un exemplu reprezentativ este AA223. Montura diamantului central este în formă de coroană regală cu șase briliante la bază, flancată de alte 18 briliante pave pe verigă ceea ce face ca inelul de logodnă să aibă un design prețios și nu numai. Diamantul central este pus în valoare cu ajutorul acestora și se poate realiza începând cu un carataj de 0.20ct.

cele mai frumoase inele de logodna cu diamante

Ce este interesant la montura anterioară este faptul că o regăsim expusă într-o altă formă la AA163. Nu mai avem briliante pave pe verigă, este una simplă, clasică, în schimb au rămas cele șase de la baza monturii – coroana regală.Se păstrează astfel designul romantic. Ulterior se poate opta pentru purtarea acestuia lângă o verighetă cu diamante. Îmbinarea celor două bijuterii va atrage priviri de admirație cu siguranță.

inel de logodna cu diamante

Un inel de logodnă la care visează aproape oricine este AA08B. De ce? Pentru că îmbină cele mai dorite elemente și creează astfel bijuteria potrivită. Montură fină și stilată în patru gheruțe triunghiulare, flancată de 14 briliante pave pe o verigă destul de lată și foarte comodă la purtare. Diamantul central, cu siguranță va fi admirat în toată splendoarea lui datortiă design-ului pe care bijuteria îl are.

cele mai frumoase inele

 

Iar pentru adepții unui design elaborat, îndrăzneț chiar, nimic nu este mai potrivit decât AA361. Un inel de logodnă ce are un diamant montat în îmbrățișarea a patru steluțe ce etalează la rândul lor câte un briliant, într-o eternă horă de sclipiri. Veriga este simplă, clasică, ușor rotunjită și nu-și schimbă lățimea spre baza bijuteriei.

inele de logodna

Cele mai frumoase inele de logodnă sunt în ochii privitorului, în sufletul celui care îl dăruiește și în inima celei care îl poartă. 

13 - nov.