Alegerea unui cadou semnificativ este o provocare. Un cadou care să reziste trecerii timpului și să își păstreze semnificația și valoarea este greu de identificat. Recomandarea noastră este să alegeți piese de bijuterii care pot fi transmise din generație în generație.

Atunci când discutăm despre alegerea cadoului perfect pentru o doamnă sau o domnișoară, un set de bijuterii cu diamante poate fi răspunsul corect.

O pereche de cercei cu diamante si safire și safire este o alegere de excepție pentru o domnișoară sau o doamnă elegantă și rafinată. Pietrele prețioase autentice impresionează prin strălucirea lor și prin profunzimea culorilor. Un set de bijuterii cu diamante și pietre prețioase sunt o declarație de bun gust, rafinament și eleganță.

Experții noștri bijutieri știu că designul sofisticat adaugă un plus de valoare și unicitate unei bijuterii cu diamante. Clienții care doresc modele unice și atemporale găsesc cu ajutorul experților noștri setul de bijuterii perfect.

Setul de bijuterii perfect

Există numeroase exemple de cadouri atemporale în magazinele noastre din București și Constanța. Cerceii Halo sunt un exemplu de excepție când discutăm despre setul de bijuterii care poate fi oferit cadou persoanei iubite. Această pereche de cercei este făurită din aur alb de 18kt și evidențiază două safire centrale și un anturaj de 24 diamante albe.

Cerceii sunt completați de un superb pandantiv Halo din aur alb de 18kt cu safir central care este înconjurat cu 12 diamante albe. Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Acest citat este rostit de milioane de femei peste tot în lume.

Detaliile magice fac diferența

Poate te întrebi ce anume face ca o bijuterie să devină o piesă prețioasă care își menține și chiar își crește valoarea în timp. Totul începe cu designul bijuteriei. Maeștrii bijutieri, cu ani de experiență în făurirea pieselor unicat, pun mare accent pe rafinament și pe unicitate.

Inspirația pentru designul unei bijuterii cu diamante începe de la persoana care va fi aleasă să poarte acea piesă. Fiecare persoană este unică și bijuteria trebuie să poarte acel mesaj de unicitate.

Detaliile fiecărei piese de bijuterii, fie că este vorba despre verighete, inelul de logodnă sau bijuterii pentru ocazii speciale, sunt gândite, desenate și lucrate cu măiestrie. După design, urmează alegerea materialelor cu care va fi făurită bijuteria.

Materialele prețioase, alese să formeze împreună bijuteria finală, trebuie să se potrivească perfect. Există o armonie între materialele unei bijuterii, așa cum există armonie între elementele unei orchestre de muzică clasică.

Inele de logodnă și verighete prețioase

O mare surpriză și un cadou care va fi ținut minte toată viață este inelul de logodnă. Noi venim în ajutorul clienților noștri și vă oferim o gamă generoasă de modele de inele de logodnă făurite din cele mai prețioase materiale și cu atenție la detalii.

Diamantele folosite de experții bijutieri sunt atent selectate după tăietură, greutate, culoare și claritate. Versiunea finală a fiecărei bijuterii este verificată înainte de a fi expediată către client. Astfel, ne asigurăm că dumneavoastră primiți produse de calitate superioară pe care le puteți dărui persoanei iubite.

Tradiția cadourilor prețioase

De ce facem cadouri? Răspunsul la această întrebare vine firesc: dorim să provocăm bucurie unei persoane dragi nouă. Însă, de când a început tradiția dăruirii cadourilor? A face cadou un obiect de valoare este o tradiție încă din timpurile îndepărtate.

Mii de ani în urmă, cadourile de valoare inestimabilă erau un semn de admirație, apreciere și respect. Regii, marii conducători ai triburilor arabe sau împărații primeau și oferau cadouri pietre prețioase și obiecte din aur lucrate cu pasiune și măiestrie de maeștrii bijutieri ai vremii.

Azi tradiția este continuată și de persoanele care nu aparțin de casele regale. Ne permitem bucuria de a trăi într-o societate abundentă și putem exprima sentimente prin cadourile pe care le alegem. Un cadou special este un cadou care o va însoți pe posesoara sa de-a lungul vieții.

Bijuterii la comandă

Diamantele naturale, aurul alb sau galben de 18kt și pietrele prețioase precum safirul, smaraldul sau rubinul. Acestea sunt materialele cu care maeștrii bijutieri lucrează pentru a construi adevărate opere de artă de purtat în jurul gâtului, pe degete sau la urechi.

Aveți oportunitatea de a selecta materialele care vă sunt aproape de suflet și pe care doriți să le purtați. Experții noștri vor crea un design admirabil pentru un set de bijuterii care conține exact piesele prețioase care vă ating sufletul.

Purtătoarea unor astfel de bijuterii își evidențiază frumusețea prin sclipirea pietrelor prețioase. Vă așteptăm în vizită în magazinele noastre sau pe site-ul diamante.ro pentru a găsi inspirație pentru următorul cadou.

12 - aug.