Până în anul 1725 diamantele erau o raritate și se credea că există doar în sudul Indiei. După 1725, exploratorii au descoperit diamante în Brazilia și acest lucru a declanșat o creștere a celor care erau super bogați și purtau diamante. În curând, lumea regilor și a celebrităților avea să devină fascinată de superbele bijuterii cu pietre strălucitoare.

Urmând tradiția celor mai mari producători de bijuterii din lume, Firesc produce în România bijuterii de excepție cu ajutorul designerilor și maeștrilor săi bijutieri. Magazinele Firesc oferă o colecție impresionantă de bijuterii cu pietre prețioase și diamante certificate internațional.

Alegerea îți aparține în totalitate, noi îți oferim consultanță în designul și alegerea bijuteriei perfecte. În cazul în care modelele existente nu sunt ceea ce căutai, un expert în designul de bijuterii îți este alături pentru a creiona și apoi a făuri acea bijuterie cu diamante pe care o dorești.

Piesele noastre de colecție aduc de fiecare dată rezultatul mult așteptat: strălucire în privire, emoție în glas, lacrimi de bucurie și un “DA!” categoric.

Dăruiește strălucirea

Acesta este motto-ul echipei Firesc. Dacă veți intra pe diamante.ro veți descoperi că folosim această expresie cu dublu sens. Ne referim, cu siguranță, la strălucirea bijuteriilor cu diamante și pietre prețioase. Însă, ne referim și la strălucirea din ochii iubitei atunci când descoperă inelul de logodnă ales de partenerul său. Un cadou special doar pentru ea.

Acea emoție care se citește în ochii iubitei este atât de greu de cuprins în cuvinte și a făcut bărbații dintotdeauna să caute cele mai sofisticate bijuterii pentru momentul cel mare: cererea în căsătorie.

O cerere în căsătorie spectaculoasă necesită organizare, atenție la detalii și piesa principală : bijuteria cu diamantul perfect. Îți cunoști aleasa inimii și știi ce își dorește? Noi te putem ajuta să cauți acea bijuterie unică care îi este potrivită, în mod perfect, alesei tale.

De ce ne plac diamantele?

Diamantele aduc plăcere pe chipul femeilor chiar și atunci când le privesc într-o revista cu bijuterii. Aceste pietre excepționale au puterea de a fermeca inima unei femei. Actrițele de la Hollywood sunt vestite pentru relațiile cu cei mai bogați oameni de pe planetă care le oferă diamante și bijuterii cu pietre prețioase.

Faimoasa Elizabeth Taylor a purtat unul dintre acele diamante care a făcut istorie, diamantul Krupp. Acum, acel diamant îi poartă numele actriței: diamantul Taylor. Actrița a scris o carte despre bijuteriile ei cu diamante și a fost declarată o ambasadoare a bijuteriilor excepționale.

Orice doamnă sau domnișoară își dorește să dețină cel puțin un set de bijuterii cu diamante. Proprietățile unice ridică valoarea diamantelor în ochii celor care le poartă. Cu cât este mai greu de obținut un diamant veritabil, cu cât este mai clar și reflectă lumina mai bine, cu atât acesta este mai valoros și mai unic în lumea pietrelor valoroase.

Claritatea diamantelor indică valoarea acestora

Claritatea reprezintă gradul de puritate al diamantului. Bijuteriile cu diamante care conțin pietre de o claritate aproape de perfecțiune sunt cele mai apreciate și mai admirate. Gemologii clasifică diamantele după gradul de claritate și denumesc diamantele perfecte “FL”. Diamantele FL nu prezintă incluziuni interne și nici puncte externe. Un diamant perfect, fără defecte, este o raritate a naturii. Diamantul perfect are o claritate excepțională și poate fi un element unic pentru un inel de logodnă sau o piesă de bijuterie.

Un diamant demn de admirație ridică un inel de logodnă la stadiul de bijuterie unicat. Diamantul este un simbol al iubirii eterne. O piatră nemuritoare care încununează o iubire nemuritoare. Cei care apelează la bijuterii cu diamante sau aleg un inel de logodnă cu diamante pentru iubită sunt bărbații care știu ce doresc, care iubesc cu pasiune și care nu se tem să își declare sentimentele.

Declarație de iubire eternă – inelul de logodnă cu diamant

Alege un inel de logodnă cu un diamant central unic și vei reuși să transmiți cele mai intense sentimente. Exemplul inelului clasic pe care îl poți alege de pe diamante.ro este un inel de logodnă AA223AL.

Acest inel din aur alb cu diamant central în formă de coroana regală este o alegere romantică. Designul inelului este unul rafinat și prețios. Mereu atenți la cele mai mici detalii, maeștrii bijutieri au încadrat piesa centrală cu 6 briliante la bază și alte 18 briliante pe veriga inelului. Rezultatul este un inel de logodnă impresionant. Diamantele naturale fac pereche cu aurul alb, astfel că bijuteria strălucește superb pe degetele purtătoarei.

Bijuteriile cu diamante sunt un simbol al prosperității și al abundenței. Un stil de viață dedicat artei și bijuteriilor este un stil de viață pe care doar elitele și-l permit. Din acest motiv, bijuteriile cu diamante sunt oferite în cele mai frumoase momente ale vieții de cuplu. O emoție puternică, un nou drum în viață și un diamant prețios pentru a sărbători iubirea eternă.

12 - aug.