Ai putea spune că cel mai important “Da” pe care l-ai auzit vreodată a fost atunci când i-ai oferit acel inel de logodnă și i-ai promis un drum în doi la bine, la rău pentru totdeauna. Un moment emoționant, demn de pus în cutia cu amintiri și de povestit peste ani copiilor, sau de ce nu, chiar nepoților voștri.

Fiecare poveste de dragoste este specială în felul ei. Așa că, inevitabil bijuteriile care încununează iubirea pe care v-o purtați unul altuia, sunt deosebite, caracteristice personalității pe care fiecare dintre voi o are. Putem aduce în discuție și cadourile cum ar fi o pereche de cercei cu smaralde sau o brățară tennis cu diamante negre.

De ce am menționat toate acestea până acum, ai putea întreba. Ei bine, articolul de față vrea să vină în ajutorul tuturor celor care au fost măcar o dată într-una din situațiile în care au apelat la serviciile post-cumpărare.

Să luăm de exemplu un inel de logodnă cu diamant. Fie că l-ai achiziționat dintr-unul din magazinele noastre din București, Constanța sau Cluj-Napoca, fie că ai plasat o comandă online pe www.diamante.ro, ți se aduc la cunoștință detaliile cu privire la certificatul de conformitate și avantajele pe care le ai după achiziția făcută.

Pe scurt, acesta însoțește bijuteria și atestă faptul că materialele folosite sunt conforme cu normele în vigoare și cu înscrisurile din factura fiscală. Prezența acestuia îți oferă totodată oportunitatea de a beneficia de serviciile post-cumpărare.

Întrucât colaborarea noastră se bazează pe încredere și nu numai, te încurajăm în cazul în care te identifici  cu una dintre situațiile de mai jos să ne contactezi.

Mărimea nu este potrivită. Ce pot face în acest caz?

Sunt foarte puține situațiile în care un inel de logodnă din aur se potrivește la fix. Trebuie să ai prea mult noroc sau să ai un inel de-al fericitei posesoare ca măsura, altă explicație nu ar fi. Eventual, te poți consulta cu prietena ei cea mai bună, dar de cele mai multe ori se întâmplă să apelezi la ajustarea mărimii. Important este și momentul în care vă hotărăți să beneficiați de acest serviciu întrucât acesta este gratuit în primele 30 de zile calendaristice din momentul achiziției și contracost după expirarea acelor zile.

Cum îndepărtez zgârieturile?

Cu siguranță, nu recomandăm să faceți așa ceva acasă. Tocmai de aceea, aduceți bijuteria pentru curățarea profesională și lustruire mai ales dacă ați purtat-o un timp îndelungat sau pur și simplu doriți ca aceasta să arate impecabil în ziua marelui eveniment. În cazul în care gradul de uzură este prea mare, iar zgârieturile nu pot fi îndepărtate prin utilizarea primului procedeu, atunci puteți opta pentru șlefuirea acesteia contracost.

servicii post cumparare inele logodna

Mi-a căzut o piatră prețioasă

Nu este tocmai un scenariu fericit, însă faptul este consumat. Asta se întâmplă în momentul în care inelele de logodnă suferă un șoc mecanic. Tocmai de aceea trebuie avută mare grijă și să nu uităm că vorbim despre obiecte de podoabă care deși sunt realizate pentru uz zilnic, ar fi bine dacă le-am menaja în desfășurarea anumitor activități casnice sau de înfrumusețare. Așa se ajunge la înlocuirea pietrelor prețioase lipsă (sau după caz a perlelor).

Însă, pentru a nu ajunge în această ipostază, vă recomandăm ca măcar o dată pe an să se realizeze verificarea profesională a monturii. Nu doar că sunteți mult mai relaxați, dar încurajăm prevenirea unor astfel de consecinte. Ba mai mult, este un serviciu gratuit.

PH-ul acid al pielii și bijuteriile din aur alb pur de 18kt

Nu vom intra în prea multe detalii ce țin de chimie pentru a nu plictisi. Tot ce trebuie să știi este că pe bijuteriile din aur alb se aplică  prin electroliză un strat de rhodiu pentru a compensa lipsa nichelului din aliaj și pentru a asigura un alb strălucitor metalului prețios. In funcție de PH-ul pielii sau de modul de purtare a bijuteriei, acest strat de rodiu se poate estompa în timp, necesitând  repetarea rodinării. Operațiunea nu este necesară tuturor, dar atunci când este cazul, serviciul rămâne gratuit indiferent de frecvența operațiunii.

Socuri mecanice puternice – deformarea

Nu sunt foarte dese aceste cazuri, dar ele există. Repararea bijuteriilor deformate fie că este vorba despre deformarea verigii sau a monturii este posibilă contracost. Sunt situații, din păcate care au o astfel de consecință.

Deci, puteți solicita unul sau mai multe dintre serviciile mai sus menționate atunci când este cazul. Bineînțeles, operațiunea respectă o procedură pe care o puteți accesa chiar online.

07 - mai