Timpul trece în favoarea noastră, este o vorbă din popor, însă lucrurile sunt diferite atunci când te afli în febra pregătirilor pentru nunta mult visată. Ca atare, stresul își face loc în viețile voastre pe parcurs ce evenimentul se apropie. De ce se întâmplă asta? Nimeni nu ar putea spune cu exactitate, însă un lucru este clar, totul depinde doar de voi.

Și în timp ce puneți la punct ultimele detalii, ajungeți inevitabil la discuția despre o pereche de verighete. Întrebări sunt destule, răspunsuri nu prea, poți da un search pe Wikipedia sau poți citi articolul de față.

Un prim aspect important este bugetul. 

De acord, sunt multe cheltuieli care apar voit sau nu, cu toate acestea stabiliți o sumă realistă. Gândiți-vă doar la faptul că de cele mai multe ori suntem tentați să alocăm sume mai mult sau mai puțin impresionante pentru gadget uri pe care le folosim doi, trei ani după care le înlocuim. Ei bine, având în vedere că vorbim despre un simbol al uniunii dintre voi, luați o decizie în cunoștință de cauză.

Un al doilea aspect important este faptul că toate bijuteriile sub marca Firesc sunt realizate exclusiv din aur pur de 18kt. 

Ideea este simplă. Iubirea pe care v-o purtați unul altuia este pură așa că dovada acesteia, adică verighetele cu diamant nu trebuie realizate dintr-un material uzat, provenit de la alte bijuterii. Certificatul de conformitate atestă faptul că materialele folosite sunt astfel conforme cu normele în vigoare. Totul este transparent și poate fi verificat oricând.

Cel de-al treilea aspect este design-ul acestora. 

Pe site-ul nostru aveți filtre care vă ajută să găsiți ceea ce vă doriți la doar două-trei click-uri distanță. Sunt verighete cu un design fie clasic, fie complex sau chiar cu unul deosebit așa cum sunt cele inspirate din brâurile Mănăstirii Sfinții Trei Ierarhi din Iași. De la alegerea culorii aurului până la profilul, sau chiar lățimea verighetelor, puteți configura în voie. Prelucrarea comenzii presupune maxim 10 zile lucrătoare din momentul în care s-a achitat un avans de 50% din valoarea totală a acesteia. Nu trebuie să vă faceți griji nici cu livrarea deoarece transportul este gratuit atât național, cât și internațional, iar coletul este asigurat. 

Însă, dacă vreți să le probați și nu numai, te așteptăm în unul dintre magazinele noastre Firesc în București, Constanța sau Cluj-Napoca. Sunt foarte multe avantaje pe care le implică o astfel de întâlnire. 

Ca atare, un al patrulea lucru esențial este măsura. 

Un specialist te va ajuta să alegi măsura potrivită pentru tine și partenerul tău astfel încât bijuteriile să nu aibă nevoie de modificări ulterioare. O verighetă ar fi bine să intre ușor pe deget și să iasă mai greu. Ba mai mult, nu trebuie să jeneze în vreun fel. Așa că gândiți-vă foarte bine înainte la cât de solicitate vor fi mâinile pe parcursul unei zile astfel încât măsura să fie cea potrivită. 

Într-o altă ordine de idei putem aduce în discuție un set de verighete din aur alb lucios de 18kt cu diamante naturale – VA91. Acest model este deosebit prin design-ul său romantic și clasic totodată. Ambele verigi au un profil ușor bombat atât în interior, cât și în exterior, aspect care asigură confortul persoanei în momentul purtării sau derulării diverselor activități. Verigheta doamnei are o lățime de 3 mm și este însoțită de un șir de diamante pave pe jumătate din circumferința verigii. Cea a domnului este lată de 3.50mm, clasică, fără alte detalii. 

verighete-din-aur-cu-diamante

În cazul în care doriți ceva creat și gândit pentru voi, varianta de design personalizat este cea mai potrivită. Bijuteriile vor fi unice la fel ca povestea voastră de dragoste.

Ultimul aspect esențial în alegerea unei perechi de verighete din aur de 18kt constă în serviciile post-cumpărare oferite. 

Așa cum am menționat la începutul articolului, certificatul de conformitate însoțește orice bijuterie sub marca Firesc. Categoric, datorită acestuia puteți beneficia de verificarea profesională a verighetelor, de aplicarea unui strat de rhodiu prin electroliză în cazul bijuteriilor din aur alb și nu numai.

Așadar, aceștia sunt cei mai importanți pași de parcurs în alegerea verighetelor mult visate. Cu răbdare, încredere și multă creativitate veți găsi ceea ce vă doriți. 

Casă de piatră!

13 - mar.