Pandantiv AP348

  • PRET 20825 RON
  • DISCOUNT - 3675 RON

Pandantiv in aur alb de 18kt etaland 1 smarald in taietura marquise (17.02x8.73mm; 4.97ct) -- certificat de laboratorul EGL, seria 21701017524 -- suspendat, intr-o montura tip leagan innobilata cu 32 de diamante albe (1.75mm; 0.71ct total), la baza unui ansamblu de 3 smaralde in taietura para (6.00x3.75mm; 0.72ct total). • Design uimitor • Detalii magice • Cea mai inalta calitate la pretul corect

Pretul include lantul. Lungimea lantului este de 42 cm

Daca doriti acest model cu alta piatra pretioasa sau alta culoare de aur de 18Kt, scrieti-ne

  • Toate taxele incluse.
  • Livrare intern / international gratuita

Pret: 24500 RON

20825 RON
In stoc Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare de la confirmarea platii.

Certificare, Ambalaj, Transport

Asigurarea si transportul bijuteriei la adresa indicata sunt gratuite.

Bijuteria va fi ambalata intr-o cutie speciala impreuna cu certificatul de conformitate si factura fiscala. Coletul va fi expediat prin curierat rapid (serviciul door-to-door) cu valoare declarata si integral asigurata. Costurile expeditiei vor fi suportate de firma noastra. In cazul putin probabil in care coletul s-ar pierde, destinatarul va fi integral despagubit.

Vezi cutia si punga

Despre aur

Nu folosim aur uzat (provenit din bijuterii date la schimb) in procesul de productie. Aliajele folosite nu contin nichel si sunt in conformitate cu directiva Parlamentului European, 94/27/EC din 24 martie 2005.

Duritatea aliajului confera aurului de 18Kt o rezistenta mecanica asemanatoare cu cea a aurului cu carataj mai mic.

Lipiturile nu contin cadmiu. In procesul tehnologic de fabricare a bijuteriilor FIRESQ se folosesc numai lipiturile facute cu ajutorul unui laser special.

Harta magazine

Puteti veni sa vedeti toate inelele de logodna si verighetele, precum si o mare parte din bijuterii, in magazinele partenere FIRESQ

In timpul completarii comenzii veti putea alege sa ridicati bijuteriile in unul dintre magazinele FIRESQ

Vezi harta