Pandantiv AP212

  • PRET 6800 RON
  • DISCOUNT - 1200 RON

Pandantiv de aur alb in combinatie cu aur rose de 18 kt, o floare tridimensionala de trandafir din aur rose cu un diamant central (cognac) de 0.26ct si 37 de briliante in carataj total de 0.34ct montate pe petale. Portiunea de aur alb ce sustine floarea este pavata cu 18 diamante albe in carataj total de 0.19ct. • Design uimitor • Detalii magice • Cea mai inalta calitate la pretul corect

Pretul include lantul. Lungimea lantului este de 41 cm

Daca doriti acest model cu alta piatra pretioasa sau alta culoare de aur de 18Kt, scrieti-ne

  • Toate taxele incluse.
  • Livrare intern / international gratuita

Pret: 8000 RON

6800 RON
In stoc Termenul de livrare este de 3 zile lucratoare de la confirmarea platii.

Bijuterii din acelasi set

Certificare, Ambalaj, Transport

Asigurarea si transportul bijuteriei la adresa indicata sunt gratuite.

Bijuteria va fi ambalata intr-o cutie speciala impreuna cu certificatul de conformitate si factura fiscala. Coletul va fi expediat prin curierat rapid (serviciul door-to-door) cu valoare declarata si integral asigurata. Costurile expeditiei vor fi suportate de firma noastra. In cazul putin probabil in care coletul s-ar pierde, destinatarul va fi integral despagubit.

Vezi cutia si punga

Despre aur

Nu folosim aur uzat (provenit din bijuterii date la schimb) in procesul de productie. Aliajele folosite nu contin nichel si sunt in conformitate cu directiva Parlamentului European, 94/27/EC din 24 martie 2005.

Duritatea aliajului confera aurului de 18Kt o rezistenta mecanica asemanatoare cu cea a aurului cu carataj mai mic.

Lipiturile nu contin cadmiu. In procesul tehnologic de fabricare a bijuteriilor FIRESC se folosesc numai lipiturile facute cu ajutorul unui laser special.

Harta magazine

Puteti veni sa vedeti toate inelele de logodna si verighetele, precum si o mare parte din bijuterii, in magazinele partenere FIRESC

In timpul completarii comenzii veti putea alege sa ridicati bijuteriile in unul dintre magazinele FIRESC

Vezi harta