Inel AA371

  • GREUTATE 2.97
  • PRET 6965 RON
  • DISCOUNT - 775 RON
-10%
Inel AA371
Inel AA371
Inel AA371
Inel AA371
Inel AA371
Inel AA371

Inel in aur de 18kt, design deosebit, cu un diamant central taietura emerald in carataj de 0.33ct -- 5.18x3.44x1.86mm; [E* TREATED, VS1]; Certificat International /inscriptionat laser: GIA 2185550696 TREATED COLOR -- acompaniat de un total de 26 briliante (0.21ct total) situate intr-un aranjament deosebit sub caseta, pe coroana si pe veriga. Marime disponibila: 52 • Design uluitor • Detalii magice • Inele cu pietre pretioase naturale -- diamante, rubine, smaralde, safire

Daca doriti acest model cu alta piatra pretioasa sau alta culoare de aur de 18Kt, scrieti-ne

  • Toate taxele incluse.
  • Livrare intern / international gratuita

Pret: 7740 RON

6965 RON
In stoc Termenul de livrare este de 3 zile lucratoare de la confirmarea platii.

Comanda marimea corecta

Pentru a fi siguri ca ati ales marimea corecta, dupa achitarea avansului va vom trimite prin curierat rapid un multisizer cu ajutorul caruia veti putea verifica marimea exacta a bijuteriei.

Descarca PDF pentru a stabili singuri marimea inelului.

Certificare, Ambalaj, Transport

Asigurarea si transportul bijuteriei la adresa indicata sunt gratuite.

Bijuteria va fi ambalata intr-o cutie speciala impreuna cu certificatul de conformitate si factura fiscala. Coletul va fi expediat prin curierat rapid (serviciul door-to-door) cu valoare declarata si integral asigurata. Costurile expeditiei vor fi suportate de firma noastra. In cazul putin probabil in care coletul s-ar pierde, destinatarul va fi integral despagubit.

Vezi cutia si punga

Despre aur

Nu folosim aur uzat (provenit din bijuterii date la schimb) in procesul de productie. Aliajele folosite nu contin nichel si sunt in conformitate cu directiva Parlamentului European, 94/27/EC din 24 martie 2005.

Duritatea aliajului confera aurului de 18Kt o rezistenta mecanica asemanatoare cu cea a aurului cu carataj mai mic.

Lipiturile nu contin cadmiu. In procesul tehnologic de fabricare a bijuteriilor FIRESC se folosesc numai lipiturile facute cu ajutorul unui laser special.

Harta magazine

Puteti veni sa vedeti toate inelele de logodna si verighetele, precum si o mare parte din bijuterii, in magazinele partenere FIRESC

In timpul completarii comenzii veti putea alege sa ridicati bijuteriile in unul dintre magazinele FIRESC

Vezi harta