Cercei AC340

  • GREUTATE 2.26
  • PRET 3900 RON

Cercei in aur alb de 18kt etaland doua diamante taietura radiant in carataj total de 0.41ct, cu tratament Clarity Enhanced -- 3.42x3.49x2.07mm / Certificat IGL BE555 / 0.21ct [Natural Fancy Intense Yellow; SI2] si respectiv 3.30x3.46x2.05mm / Certificat IGL BE559 / 0.20ct [Natural Fancy Intense Yellow; SI2] -- si un ansamblu de 16 diamante albe (0.15ct total). • Pietre pretioase autentice • Design sofisticat • Cea mai inalta calitate la pretul corect

Daca doriti acest model cu alta piatra pretioasa sau alta culoare de aur de 18Kt, scrieti-ne

  • Toate taxele incluse.
  • Livrare intern / international gratuita
3900 RON
In stoc Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare de la confirmarea platii.

Bijuterii din acelasi set

Certificare, Ambalaj, Transport

Asigurarea si transportul bijuteriei la adresa indicata sunt gratuite.

Bijuteria va fi ambalata intr-o cutie speciala impreuna cu certificatul de conformitate si factura fiscala. Coletul va fi expediat prin curierat rapid (serviciul door-to-door) cu valoare declarata si integral asigurata. Costurile expeditiei vor fi suportate de firma noastra. In cazul putin probabil in care coletul s-ar pierde, destinatarul va fi integral despagubit.

Vezi cutia si punga

Despre aur

Nu folosim aur uzat (provenit din bijuterii date la schimb) in procesul de productie. Aliajele folosite nu contin nichel si sunt in conformitate cu directiva Parlamentului European, 94/27/EC din 24 martie 2005.

Duritatea aliajului confera aurului de 18Kt o rezistenta mecanica asemanatoare cu cea a aurului cu carataj mai mic.

Lipiturile nu contin cadmiu. In procesul tehnologic de fabricare a bijuteriilor FIRESQ se folosesc numai lipiturile facute cu ajutorul unui laser special.

Sisteme de prindere

Sisteme de prindere clasice sau cu oprire de siguranta.

Harta magazine

Puteti veni sa vedeti toate inelele de logodna si verighetele, precum si o mare parte din bijuterii, in magazinele partenere FIRESQ

In timpul completarii comenzii veti putea alege sa ridicati bijuteriile in unul dintre magazinele FIRESQ

Vezi harta